Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kérdezzem meg a fiúbaráto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzem meg a fiúbarátomtól, hogy nálam aludna-e?

Figyelt kérdés

Barátok vagyunk,de úgy érzem,mindketten többet akarunk egymástól. Át szeretném hívni magamhoz este,filmeznénk,borozgatnánk,átbeszélnénk az éjszakát és együtt aludnánk. Szerintem ez biztos változtatna a kapcsolatunkon. Vagyis,ha többet akarna tőlem barátságnál,akkor lépne ezen az éjszakán,nemigaz?

Szóval,hogy hívjam át,hogy nálam aludjon? Vagy csak hívjam át,mondván hogy találtam egy jó horrorfilmet,de nem merem egyedül megnézni?:D Aztán itt meg szólok neki,hogy maradjon. Vagy előre szóljak neki,h itt is aludhatna?

20/L

2013. jún. 4. 00:16
 1/7 anonim ***** válasza:

mondd h a gyűrűk urát akarod megnézni rendezői változatban

vagy csak szimplán a 3 részt+ Zsákos Bilbót

el fog telni az este hisz jó a gyűrűk ura :P

2013. jún. 4. 00:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd át filmezni, a horror film nem rossz ötlet, közben boroztok, aztán ha mindketten úgy akarjátok, akkor maradni fog. Tervezd csak a filmnézést, aztán majd kiderül, hogy mi sül ki belőle...
2013. jún. 4. 00:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha előre szólsz szexre fog készülni
2013. jún. 4. 00:19
 4/7 anonim ***** válasza:

így :D

fiúbarátom, nálam alszol-e? :D

2013. jún. 4. 00:20
 5/7 anonim ***** válasza:

"Gyere át, ha minden jól megy, meg is dughatol"

Sikered lesz.

2013. jún. 4. 00:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Hivd át! a horrorfilm jó ötlet, ha akar valamit lép. És szerintem akor közöld vele hogy maradjon nálad mert félsz. IGEEEEn. ez jó.:DDD aztán ajd kérünk ám beszámolot hogy mi volt.: )):DD
2013. jún. 4. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Van valami fejlemény? ott aludt? összejöttetek?
2013. jún. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!