Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? olyan kiismerhetetlen. De úgy nézett rám hogy láttam rajta.
Figyelt kérdés
Van egy férfi aki elég furcsán viselkedik velem.. ezt úgy értem hogy néha ilyen, néha olyan.. általában kedves velem, mosolyog rám, megérint.. tegnap kettesben voltunk és beszélgettünk és láttam hogy úgy nézett rám mint még soha senki.. nagyon közel jött, a szeme félig nyitva, azaz hunyorított és egy pici mosoly.. szóval egy tipikus szerelmes férfi nézés.. de ez a férfi olyan hogy minden nővel kedves, meg bókol, de akkor miért nézett így rám? és ez már nem az első alkalom hogy látom rajta hogy tetszem neki.. de a többi lánnyal is ilyen.. nem értem.. férfiak segítsetek!2013. nov. 18. 20:43
1/4 anonim válasza:
Csak befingott egyet, te csak a megkönnyebbülést láttad az arcán
2/4 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat légyszíves.. -.-
2013. nov. 18. 20:46
3/4 anonim válasza:
Bár nem láttam az arcát, nekem a hunyorításról nem a szerelmes nézés jut eszembe, hanem a próbálokennélisbevágódni-fej. Azt vettem észre eddig, a szerelmes inkább kicsit nagyobbra nyitja a szemét.
4/4 A kérdező kommentje:
egyszer azt is csinálta:D odamegyek hozzá erre úgy kitágította a szemeit hogy majdnem kiestek :D
2013. nov. 20. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!