Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy az érett nőknek tetszem de a korosztályom lesz*r? 17/F
Több felnőtt nő is mondta már,hogy helyes vagyok és tetszek neki.Legutóbb anyám 28 éves kolléganője mondta,hogy sajnálja,hogy nem vagyok kicsit idősebb,mert akkor bármit el tudna képzelni velem.Konditeremben is szoktak nézegetni.
Nos ehhez képest a korosztályom (15-18) szemében egy senki vagyok.Észre se vesznek.
Tudom hogy ebben a korban a zselés hajú cukifiú a divat de ennyire? Mit tegyek ilyen helyzetben? Nem akarok 25 éves koromig várni..
17/F
Mert a korodbeli csajoknak két célközönsége van: lenyalt hajú búzaszálak, vagy a 25-35 közötti férfiak.
Ez a trendi ma, szokd meg.
Ezt én is feltehettem volna...
17/f
Miért nyomulnék rá?
Azóta is dicsért anyámnak.
Talán túl komoly, érett vagy a korodhoz képest?
18 vagyok, de én is inkább a 25-40 év körülieknek jövök be.
Nekem az idősebb nők tetszenek, szóval nálam ez nem probláma.
Ha téged zavar, akkor keress olyan társaságot, helyet ahová hozzád hasonló korú, érdeklődésű emberek járnak. Így nagyobb az esélye hogy találsz magadnak egy lányt.
Előbb utóbb találsz valakit, nem muszáj páwának lenned hozzá.
Rám meg csak az idősebb pasik, de nem is bánom, mert egyelőre a korosztályomon belül senkit nem találtam aki értelmes lenne.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!