Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem neki? Jelent ez valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki? Jelent ez valamit?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel szoktunk egy helyre járni, mondjuk úgy egy délutáni programra. És mivel gondoltam ez számíthat valamit, meg már amúgy is ezt vettem észre, most kicsit jobban odafigyeltem és arra jöttem rá, ha valaki más beszél nem mindig néz oda, vagy nem is mindig figyel, de ha én beszélek akkor rám néz.. Magamból kiindulva, én úgymond kihasználom, ha pont az beszél aki tetszik nekem és ezért gondoltam, hogy ez számíthat valamit.. Szerintetek?

2013. nov. 17. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Bocsánat, hogy ezt kell mondanom, de ez nem garancia semmire. Adj neki jeleket, hogy tetszik neked, és ha viszonozza őket, akkor nyert ügyed van. Sok sikert!
2013. nov. 17. 12:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem ennyi az egész..beszélgettünk már, kérdezte, hogy van-e barátom.. Hülyéskedtünk is, csak ez egy olyan dolog, akármilyen aprósag is, amiről tudom, hogy nem csinálja mással.. A többit sem tudhatom, hogy csinálja-e, de azt sejtem.. Elég nagy nőcsábász..
2013. nov. 17. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Szóval akkor megválaszoltad a saját kérdésed, nem?:) "Elég nagy nőcsábász." Szerintem ez egy negatív tulajdonság, nem kéne beleélni magad ebbe nagyon.
2013. nov. 17. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!