Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek vagy mit éreznétek, ha?
Szóval mit tennétek ha szakítanátok a barátotokkal/barátnőtökkel és ő öngyilkos lenne emiatt?
Én bele se merek gondolni ebbe a helyzetbe,de én biztos,hogy depressziós lennék és örökre magamat hibáztatnám emiatt,lehet,hogy a bűntudat miatt még utána is mennék!
Szerintem amiatt,hogy valaki szakít a másikkal,még nem biztos,hogy nem szereti,lehet,hogy egyszerűen csak nem ment a kapcsolat és nem akarta az szakító fél,hogy szenvedjenek,vagy csak egy kis magányra vágyott!
Szóval ti mit tennétek és éreznétek?
Ja és részvétem mindenkinek,aki már átélt ilyet!
:(
:'(
Kort és nemet is írjatok légyszi!
Köszi a válaszokat!
Üdv!
Nekem volt egy csaj, aki azt mondta h öngyilkos lesz , ha nem járok vele.
A csaj nekem egyáltalán nem jött be, csak nem akartam h ezt megtegye, ezért azt mondtam ok, mivel sírva mondta el amit érez.
Nagyon megsajnáltam.
2 hétig bírtam, azalatt egyszer találkoztunk.Mondtam neki, ha eddig kibírod nélkülem, akkor nem is szeretsz annyira, inkább fejezzük be.
Szakítottam vele, ő ezt megértette, és ennyi volt szerencsére.
Nem bírtam vna ki, ha miattam hal meg egy ember.
26/F
Hát...nem ölném meg magam miatta, de biztos, hogy nagyon nagyon nagyon rossz lenne. Égetne a bűntudat, de ezért nem depiznék be miatta. Tudom, most ez nagyon szívtelenül hangzott, elvégre egy ember életéről van szó, de szakítani joga van az embernek. Meg úgy igazán nem is tudom elképzelni ezt a helyzetet. És nem is akarom megtapasztalni.
"Szerintem amiatt,hogy valaki szakít a másikkal,még nem biztos,hogy nem szereti..." - ezzel teljesen egyetértek!!
Én csak ráznám a fejem.
1. Nekem ahhoz semmi közöm, hogy más hogy konfrontálódik.
2. Öngyilkos lesz? Legyen.
3. A problémákat mindenkinek egyénileg kell lerendeznie.
4. Tehetek én arról, hogy ő ilyen szempontból túl gyenge? Nem.
5. Az öngyilkosság mindig gyávaság.
6. Ha elvetemült lennék már én is megtehettem volna vagy 3 alkalommal. De semmi értelme.
Szóval ez ne hagyjon benned nyomot.
ha tényleg nem szeretném semennyire akkor nem gáz, de pl 2 lány közül választani akiket szeretek, nanem szerelemből, úgy csak az egyiket, és a másik öngyilkos lenne tuti kiakadnék, a zenébe menekülnék, elkezdenék drogozni, 1 év múlva ha még nem haltam bele kilábalnék és sokkal bölcsebb ember lennék
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!