Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok kivel szemeznek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok kivel szemeznek? Csak olyannal, aki tetszik, vagy olyannal is, aki egyáltalán nem?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyértelmű: aki tetszik nekik. Te szemeznél olyannal, aki nem tetszik neked?
2013. nov. 17. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mire gondolsz, mert az ha 1-2x elkapjátok egymás tekintetét, még nem biztos, hogy akar is valamit
2013. nov. 17. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Én csak akkor szemezek egy sráccal, ha tetszik nekem:)L/17
2013. nov. 17. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak aki tetszik nekik. Tudom, mert én ronda vagyok, és soha egy lány se szemezett velem.
2013. nov. 17. 11:38
 5/8 A kérdező kommentje:

"1-2x elkapjátok egymás tekintetét"

ilyen is volt,

de konkrétan hosszasan nézünk egymás szemébe szembejövet,amely már többször előfordult,nekem kb olyankor a lélegzetem akad el

2013. nov. 17. 11:40
 6/8 A kérdező kommentje:
meg olyan is volt,hogy egymás felé fordultunk,majd visszanézett és köszöntünk egymásnak,majd dumálgattunk egy keveset
2013. nov. 17. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Én csak olyannal, aki tetszik.
2013. nov. 17. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát ez nálam attól függ... Van, hogy egy fiúnál észreveszem, hogy néz, rá mindig azért nézek vissza, hogy vajon miért nézhet, ő meg lehet szemezésnek veszi, vagy azt gondolja én szeretnék szemezni, azért nézek rá többször és többször "szemezek" így olyanokkal, akik nem tetszenek. Akik teteszenek azokra meg rá se merek nagyon nézni, mert nagyon zavarba jövök.
2013. nov. 17. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!