Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy olyan férfira vágyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy olyan férfira vágyok aki jófej, értelmes, vicces és még tetszik is, akkor magy igényű vagyok?

Figyelt kérdés
Sok srác mondta, hogy fèlnek közeledni felém mert megközelíthetetlen vagyok, pedig èn nem èrzem magam annak. 20l
2013. nov. 16. 22:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen:D Vagy nem! Nem tudom.
2013. nov. 16. 22:22
 2/17 anonim ***** válasza:
màr megint egy magàt fènyezo cukimuki csajszi, aki hasonlò cukimui fiùt keres.
 3/17 anonim ***** válasza:
már miért lennél nagyigényű???
 4/17 anonim ***** válasza:
Én még főzni,takarítani is tudok. Na mit szólsz?:D
2013. nov. 16. 22:23
 5/17 anonim ***** válasza:
nemigazán!
 6/17 anonim ***** válasza:
igen, mert mostmár csak kevés ilyen van...
 7/17 anonim ***** válasza:
Ha tenyleg csak ezt szeretned akkor nem, de minden no olyat akar amit csak kevesen kaphatnak meg.
2013. nov. 16. 22:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy nagy igényű. Ez alapvető szerintem. Inkább a megnyilvánulásod, kisugárzásod miatt mondhatják ezt. Az többet számít.
2013. nov. 16. 22:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Attól, hogy te nem érzed magad megközelíthetetlennek, még megeshet, hogy az vagy. Egyébként nem hinném, hogy ezek nagy igények, csak elég sok a felszínes, belül üres, céltalan ember mindkét nem tagjai között, aki meg nem ilyen, az gyakran "elbújik", szóval nincs könnyű dolgod.
2013. nov. 16. 22:26
 10/17 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem én vagyok az a férfi, akkor nagyigényű vagy; ha viszont esetleg én lennék álmaid férfija, akkor egy jóízlésű szolid nő lennél.
2013. nov. 16. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!