Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beleszerettem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az unokatesóm legjobb haverja, 21 éves és van barátnője. Kb 1 éve láttam először és egyből beleszerettem. Egy fél évig kb nem láttam, de minden nap eszembe jutott. Nemrég találkoztunk egy közös programon és csak még jobban megtetszett hogy egy kicsit beszélgettünk (de nem kettesben). Igazából szerintem el kéne felejtenem mert hát úgysem tudok mit tenni és csak fájdítja a szívem, de nem megy. Mit tegyek?

15/L

2013. nov. 16. 23:54
 1/6 Crood ***** válasza:
Mondd el neki, hogy szereted, és kérd meg a kezét
2013. nov. 16. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ismerj meg engem! :)
2013. nov. 16. 23:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Kevesebbet gondolj rá, de ez nem fogja megoldani a dolgot, csak az, ha másba szeretsz bele. Valószínűleg ez hamar bekövetkezik, anno nekem is volt egy csomó plátói szerelmem, aztán mikor megismerkedtem a barátnőmmel, a plátóiak szépen eltűntek a sunyiba. Szóval jó megoldás nincs, csak a türelem, plusz azért nézzél körül a nagyvilágban, hátha szembejön az igazi. 24F
2013. nov. 17. 00:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Körbenézek én, de olyan nincs mégegy mint ő.. :(
2013. nov. 17. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Idővel lesz, hidd el, jobb választ nem lehet erre mondani, szóval kitartás.
2013. nov. 17. 00:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Azóta is várok arra aki tudná helyettesíteni.. :'D
2015. okt. 19. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!