Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma kérdés. Mit tegyek ebben a helyzetben?
Szinte minden reggel, amikor iskolába megyek, velem szemben jön egy roma srác. Nincs is ezzel semmi gond. Az elején azt hittem, hogy csak simán barnább a bőre, mint az átlag (a környezetemben is van olyan ember, akinek barnább a bőre, mégis 100% magyar).
Nagyon kis aranyos, helyes, kedvesnek néz ki, ezért, amikor először láttam velem szemben jönni, rámosolyogtam. Minden reggel, ha látjuk egymást, egymásra mosolygunk.
Viszont tegnap láttam ismét a városban, 2 másik romával, így bebizonyosodott, hogy nem magyar.
Ilyenkor mi a helyzet?
Szerintem te még nagyon fiatal vagy,ezt az írásodból vettem ki.
Az,hogy egymásra mosolyogtok még nem baj de szerintem nem kéne járnod vele.A romák korábban érnek mint a magyarok ezért lehet,hogy te még csak az első csókra gondolsz ő meg már gyereket terveveled.Nem vagyok rasszista de ez így van,cigányoknál előfordul,hogymár a 12 éves lányokis néha szülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!