Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék ebben a helyzetben? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
9.es vagyok és nagyon tetszik egy lány az évfolyamról. Az utóbbi egy hónapban elég jóba lettünk, minden nap beszélgetünk hülyéskednünk, nagyon jó barátok lettünk de kezdett más lenni az érzés. Egy közös barátom kiderítette hogy nem tetszek neki, de én még reménytelenül reménykedem. 14/F

2013. nov. 15. 21:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, hogy azért mondta a srác, mert ő is összejönne a lánnyal, és így téged ki tud iktatni?

A lánnyal beszélj, kérj tőle randit stb, ne a haverod szavára adj!

2013. nov. 15. 22:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy lány kérdezte meg:/
2013. nov. 15. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha valóban érzel valamit a lány iránt, akkor ne add fel! Nem kizárt, hogy elutasít, de akkor már nem lesznek kétségeid, de ha megsem próbálod, akkor végig azon fogsz gyötrődni, hogy vajon mi lett volna ha ...
2013. nov. 15. 22:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Még az is probléma, hogy kollégista és szinte semmi szabadideje nincsen.. Szóval iskolán kívül nem is tudunk találkoni.
2013. nov. 15. 22:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Azért voltak nekem is kollégista ismerőseim, és tudom, hogy a kollégium nem egy börtön! Tehát azért van ott is szabad kijárás nyugi!
2013. nov. 15. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenki ezzel a tetszéssel jön. Nem is értem, miért fontos ennyire a külső az embereknek,főleg ha ilyen jóban vagytok,már túl vagytok az ismerkedési fázison is. Szerintem ne add fel, hátha ! :))
2013. nov. 15. 22:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors válaszokat!:) Nekem egy problémám van. Félek hogy tönkremegy a barátságunk ez engem eléggé elkeserítene föleg hogy kevés barátom van.
2013. nov. 15. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!