Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem léptem még tovább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem léptem még tovább? Miért hiányzik még mindig?

Figyelt kérdés

tavasz vége,nyár eleje környékén nagyon jóba lettem az egyik sráccal a párhuzamos évfolyamból...suliba is együtt lógtunk szünetekben,volt pár nagyon 'cuki'(legalábbis én imádtam) randink...tudtuk hogy jön a nyár,és hogy nem tudunk majd találkozni(ő külföldön volt egész nyáronm,én sem voltam itthon sokat) de mégis bevállaltuk hogy oké,vakáció előtt nem jövünk össze,majs ősszel...sokat témáztuk erről,tudta,hogy félek...félek,hogy elfelejt,hogy le se sz.r majd,stb...de ígérte,hogy nem így lesz...de úgy gondoltuk hogy hiába lesz hosszú a nyár kibírjuk,és szeptemberben belevágunk

jött a nyár,nem tudtunk sokat beszélgetni,én sem voltam netközelben,ő sem...nyár elején,közepén nagyon oké volt minden...később már egyre ritkábban beszélgettünk :/

aztán...szeptemberben jött a pofára esés...legalábbis nekem...első suli nap:hozzám se szólt

második nap:hozzám se szólt...összefutottunk a folyosón,megkérdeztem mi baja,miért nem dumál velem...válasz:"mit beszélgessünk?"

aztán kiderült hogy hát hosszú volt a nyár és ő...hát megunt,elfelejtett

nem azt mondom,nem ő életem nagy szereleme.mert nem az...de annyira akartam vele ezt a dolgot...hogy jó legyen...és mégis ez lett a vége :(

nekem ez annyira de annyira rosszul esett...és még mindig fáj...bármikor látom bevillan egy-egy kép,emlék vele...és a sírás fojtogat

mit tegyek? :(

16/l

(köszi,ha egyáltalán végig olvassátok,és előre is köszi a válaszokat)

2013. nov. 14. 20:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemel meg téged. Felejtsd el és tedd túl magad. Sokkal jobb hogy úgy unt meg hogy nem is voltatok egypár, mint hogy 3 hónap után kidobott volna. Az mindig olyan komolytalan, és mások következtetéseket tudnak levonni arról hogy neked mit is jelent egy párkapcsolat. Hogy megéri-e küzdeni érted. Sajna ilyen az élet lesz sok kopp, de egyszer eljön a legszebb. Most nekem van egy egész korrekt történetem ha szeretnéd elmesélem(nagyon hosszú) de lehet hogy inspirálóan hat rád :)
2013. nov. 14. 20:21
 2/2 Vi Infant válasza:

Szia!

1. Előző válaszoló nagyon rendes voltál, hogy adtál volna 3 hónapot. Én 3 hetet írtam volna.

2. Nem biztos, hogy ő eleinte is annyit érzett, mint te. Lehet, hogy jobban belementél, mint ő. Egy nyár tényleg hosszú idő.

3. Továbblépés. Ez nem ilyen egyszerű, mint az előző válaszoló írta, hogy csak lépj tovább és felejtsd el. Attól függ, mennyi önkontrollal rendelkezel.

Szóval keress valamit, ami lefoglal. Hobbi, sport, sorozat akár, ismerkedj meg új emberekkel. És ha szembejön a folyosón csak barátságosan mosolyogj rá, mintha mi sem történt volna. Idővel túl leszel rajta. De számítanod kell a jövőben több ilyen esésre.

2013. nov. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!