Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli nők, "akik nem éltétek ki magatokat 20 évesen", nem hiányzik?
Figyelt kérdés
21 vagyok. Szűz vagyok bizonyos okokból. Mindegy. Most alakul egy elég jónak ígérkező kapcsolat. Vele mondjuk lefekszem, oké. Jó lesz. És még akikkel járok, de mondjuk nem járok annyira rettentő sok emberrel, meg nem fekszem össze mindenkivel. Nincsenek egy éjszakás kalandok. Élvezem az életet, de... néha, amikor az egyik legjobb fiú barátom arról mesél, hogy ide-oda kúrogat... Én meg... Nem is tudom. Nincsen hiányérzetetek, hogy talán mégis jobban kellett volna élni 20 évesen?2013. nov. 6. 00:42
1/7 anonim válasza:
Én ismerek egy ilyen nőt. 3x évesen is könnyen talál magának szexpartnert, csak hát elég fura, hogy egyetemistákkal dugatja magát egy sokéves kapcsolat után.
2/7 anonim válasza:
Most komolyan, 1 nyamvadt évvel vagy több húsznál, miért ne élhetnéd ki magad most?
3/7 A kérdező kommentje:
Kiélhetem. De egyszerűen olyan gát van bennem, hogy ez rossz. Hogy össze-vissza baszni rossz dolog. A nőknek kevésbé van igényük erre a "kiélem magam" szarságra, mint a pasiknak?
2013. nov. 6. 00:51
4/7 A kérdező kommentje:
Közben persze valamennyire vonz is.
2013. nov. 6. 00:52
5/7 anonim válasza:
"Lányok, hogy k_rvák vagytok,
Az csak a ti hibátok,
Csak a f_szt cibáltok,
Mi a g_cit rinyáltok?
Ha sok a zseton egyből felcsillan a csipátok,
Elkezditek rázni az ótvaros p_csátok."
6/7 anonim válasza:
Nem kell fűvel-fával kefélni. Csak ne legyél az a minden kapcsolat elején x időt várok típus. Még az is lehet, hogy elsőre már megtaláltad az igazit. Bár erre elég kevés esély van.
7/7 anonim válasza:
De nagyon hiányzik az, hogy nem éltem ki magamat. Hogy nem próbáltam ki más férfiakat nemcsak szexre gondolok, hanem hogy ki milyen az életben.
Akkor(16 évesen) úgy gondoltam, hogy ő az igazi, minek várjak tovább, úgyhogy hozzámentem 19 évesen. Most 30-on túl nem vagyok boldog meg már egy jópár éve.
Azt tanácsolom Neked, hogy élj, éld ki magadat, de csak azokkal akiket tényleg szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!