Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel foglaljátok el magatokat, amikor hiányzik a szerelmetek?
Figyelt kérdés
2 hete nem láttam, és még 11 napig nem fogom. Nagyon rosszul viselem, és semmi nem köt le. Ti mit szoktatok csinálni ami eltereli a figyelmeteket?2010. okt. 16. 16:23
2/9 anonim válasza:
Dolgozok, filmet nézek, festek, vagy a kocsimat pofozgatom...
3/9 anonim válasza:
Ezt a sz*rt olvasom :D most is hiányzik, nem lehetünk együtt ma :(
5/9 anonim válasza:
Teljes mértékben a munkába temetem magam,de azt hiszem ez egy ideig még így is marad. :(
6/9 anonim válasza:
Kapcsold be az mp3 lejátszót max hangerőn és táncolj a szobában :D Igaz, én régen rendszeresen beégtem ilyesmi miatt, dehát ez van :D
7/9 anonim válasza:
msn, internet, film nézés, sport :)
22 L
8/9 anonim válasza:
Internet, DVD, olvasás, tánc, de ezek igazából csak erőtlen próbálkozások, nehezen viselem ha külön vagyunk:(
9/9 anonim válasza:
Filmnézés,netezés,tanulás,olvasás,segítés a szülőknek,válogasd ki a ruháidat és amiket már nem fogsz hordani add oda valamelyik segély szervezetnek,tanulj meg sütni,főzni.Legyél a barátaiddal sokat;)
Bár ezeket nem tapasztalatból írom,mert még nem volt barátom.De hát barát nélkül is el kell foglalnunk magunkat valahogy:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!