Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha az első igazi nagy szerelmetek 10-15 év múlva találkozni akarna veletek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
pfff, hat, attol fugg, ha mar van csaladom lekuldenem az anyukajaba, ha meg nincs es meg mndig tetszik ujra beszelnek vele, vegulis ha 15 ev utan megkeress, az nem semmi!
2010. dec. 23. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Innék egy kupicával a szatmári szilvából.
2010. dec. 23. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Találkoznék vele, igaz én így 4 év távlatából mondom ezt, de nem hagynám ki, kivéve ha már megtaláltam volna a nagy Ő-t. Akkor régen tévedtem és akkoris úgyis csak a mostani számít.
2010. dec. 23. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:

3 hónapig "jártunk"(,15 éve még így mondták:)),ami 15 évesen elég hosszú idő,de mindenre emlékszik velem/velünk kapcsolatban.Ő még utána bejárt a suliba,mert hamarabb végzett,mint én,de én új kalandokra vágytam:)

Van már családom,

de nem olyan a házasságom,mint ahogy szeretném,sajnos.

Persze ez most nem fontos,el is mennék,mert kíváncsi vagyok,hogy mit szeretne mondani,de nem is mennék el,mert nem akarom az életét bonyolítani:)

2010. dec. 23. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!