Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek "gyanús" lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "gyanús" lehet az a lány, aki külsőre nagyon jól néz ki, kicsit már ribisen is, de 22 éves létére még szűz?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 23:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ő mondta, hogy szűz. Csak nem hazudna, úgyis kiderülne. Meg nem olyan stílusú. Ha meglátnátok, ti is kanosak lennétek. Ma megengedte, hogy benyúljak a melltartójába, majdnem odaélveztem az ölébe.
2009. nov. 17. 23:56
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Amúgy meg erről a csajról akiről írtam azért gondoltam én is h már nem szűz, mert ugye jól néz ki, ezek alapján több pasinak tetszik, több felajánlást kapott, és nagyobb a valószínűség, h talál magának olyan pasit akire rábólint.
2009. nov. 17. 23:59
 13/20 anonim ***** válasza:
36%

Szórakozik veled. Szerintem csak viccel veled.

Nem hogy komolyat nem akar de még az is lehet hogy csak egy lúzernek tart.

2009. nov. 18. 00:06
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
miert is kellett lepontozni, mert azt irtam, h nem fekszik le akárkivel?? :D
2009. nov. 18. 00:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy lúzernek tartana, mert nekem is voltak-vannak barátnőim, ha akarom minden péntek este is lehetne más, de már nem is járok el a haverokkal túl gyakran. Pont ezekért. Nem bírom a nyomulós lányokat, főleg a tizenéveseket, akiknek nem tudod megmagyarázni, hogy mivel te 24 vagy, ő meg 14, még ha nagyon akarnám sem bírnék ilyennel járni. Csak a saját korosztályomból. Mert az a tapasztalatom, hogy a normálisabb lányok nem nagyon diszkóznak már. Persze lehet ez csak mifelénk van így. De itt ez a helyzet. Szóval a lényeg, hogy nem számítok lúzernek sem az egyetemen, sem a városban, sem az ismerősök-haverok között.
2009. nov. 18. 00:20
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy valaki ribisen néz ki, nem biztos, hogy lefeküdt már valakivel. Rólam se hiszik el, hogy szűz vagyok, mert nem az a szüziesség árad a külsőmből. Ettől függetlenül lehet, hogy már nem az, de soha ne ítélj külső alapján.
2009. nov. 18. 02:45
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
igaz,hogy 18 vagyok, de én is ilyen...ránézésre senki nem hinné el,hogy szűz vagyok :D
2009. nov. 18. 09:29
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ma megengedte, hogy benyúljak a melltartójába, majdnem odaélveztem az ölébe."

Lehet a többiek is ugyan így voltak ezzel, így már nem kell aktusnak sorra kerülnie, ha el is sült a puska! :o)

2009. nov. 18. 09:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Britney spears is szűz volt aztán egyszercsak már három gyereke volt. nemtudom mit kell ezen a szüzeségen parázni. Ugyis elmúlik.
2009. nov. 18. 19:35
 20/20 anonim válasza:
Tesvárem...próba....annyit megér...persze ha van rá lehetőséged... A szakításhoz meg anyánlom a CoD-ot...
2010. szept. 11. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!