Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha reménytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha reménytelenül belezúgtok egy híres popsztárba?

Figyelt kérdés
Van e egyáltalán esély valamire? Egyépként rólla van szó: [link]
2009. nov. 17. 22:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ő nem fiú. Már lány. És nála szebbet még sohasem nem láttam!

És sajnos német. :( Mindent megadnék akár csak egy csóklyáért is!

2009. nov. 17. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
Már nem azér, de tudtad hogy ez a "csaj" csávó volt? [link]
2009. nov. 17. 23:15
 13/19 A kérdező kommentje:
Mostan nem ez a lényeg! Tudtam.
2009. nov. 17. 23:19
 14/19 anonim ***** válasza:
30%
Akkor van némi perverz hajlamod...
2009. nov. 17. 23:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyon okos lehetsz!
2009. nov. 17. 23:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a "lánynak" pajzsmirigy-túltengése van, vagy torkán akadt egy egész alma. És egyáltalán nem szép, főleg, hogy fiúból "lett gyártva". Engem spec. ez a tény még taszít is...

Amúgy pedig inkább keresgélj az elérhető, valódi lányok között. Hidd el, ha megismersz egy hús-vér lányt, hamar el fogod felejteni ezt a műnőt.

2009. nov. 18. 08:43
 17/19 anonim válasza:

ez elég kamu gyanús.

(legalábbis bízom benne h viccnek szánta a kérdező)

2009. nov. 18. 11:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Úristen...de gáz te egy fiúba vagy szerelmes nem egy lányba! Nem lehet lánynak nevezni ha úgy szabták át.Egyszerűen undorító!

Szerintem ne is álmodj róla.Meg aztán először tanulj meg normálisan írni és utána fogalmazz meg kérdést!

2009. nov. 18. 16:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Kizártnak tartom, hogy igazi szerelem egyoldalúan kialakuljon egy ismeretlen (csak képről ismert) ember iránt.

Én is voltam úgy, hogy sokat járt az eszem egy-egy sztáron, fantáziáltam rajta és kimondott erős vonzalmat éreztem iránta. Pl: Alizée ill Malin Berggren (Ace of base), és ez nem csak szexuális vonzalom, mert úgy elképzeltem magamban, hogy elkényeztetném a lánykát stb. De mivel életemben nem is találkoztam velük, nem ismerem a lelküket, csak néhány klipet és fotót láttam, ezt azért felszínes lenne mindjárt SZERELEMNEK nevezni. Amúgy meg szépen le is csengenek ezek a "fellángolások". Úgyhogy ne csinálj semmit.

2011. jan. 17. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!