Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha reménytelenül belezúgtok egy híres popsztárba?
2009. nov. 17. 22:57
1/19 anonim válasza:
Hát figyi láttam jobbat de te tood..nah szerintem neked abszolut bulikban kéne csajokkal ismerkedni nem pop sztárkákra verni
2/19 anonim válasza:
szép híres soknak biztos tetszik majd ha lesz koncert ugorj fel a színpadra és smárold le xP
3/19 anonim válasza:
Rátetováltatnám a homlokomra........
4/19 anonim válasza:
Nem tudom, mitől híres, mert nekem pl fogalmam nincs, ki ez. De egyébként tinikorában mindenki szerelmes a sztárokba. :D Majd kinövöd.
5/19 anonim válasza:
Én reménytelenül bele vagyok esve egy popsztárba, de olyan messze van tőlem, amennyire messze csak lehet...
De nem zavar túlzottan, mert egy popsztár? Ugyanmár... kár lenne bármi reményt is hagyni fellángolni, hogy valaha is találkoztok, pláne, ha külföldi.
6/19 anonim válasza:
Szerintem ne kergess reménytelen álmokat,keress magadnak egy normális hétköznapi lányt!Talán ennél még szebbet is találsz.Ja és egy kicsit gyakorold a helyesírást!:)
7/19 anonim válasza:
Ránézésre egy tök átlagos csaj amilyet bárhol találhatsz. Menj ismerkedj inkább...
8/19 anonim válasza:
ez nem az aki pasiból csaj lett? ez nem belezúgás, ez rajongás, mindnekinek volt ilyen az életében majd elmúlik.
9/19 anonim válasza:
Elásnám magam.. :) Egyrészt azért,mert ismeretlenül egyáltalán hogyan tudtam beleszeretni? Másrészt azért,mert az összes ilyen popsztár csak adja a fejét,hogy ő mennyire jófej,és a többi.. :) Ez meg nekem nem tetszik.Nagyon nem.Harmadrészt pedig azért,mert utálom a pop zenét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!