Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ciki?
Értettem én, hogy fel tudod egyedül venni, de az öltözködésbe az is beletartozik, hogy te veszed elő magadnak, sőt, ne adj isten még el is rakod a tiszta ruhát a szekrényedbe...
Amúgy ezzel egy adott pontig nincs baj, a baj az lesz, ha ezt megszokod, aztán a barátnődtől is elvárod, hogy tartsa számon a tiszta ruhádat, meg öltöztessen. Én nem szeretnék egy férfinak sem a második anyja lenni.
Nálunk is ez volt, 16 évesen én már rég mostam magamra, egyedül takarítottam a szobám (már jóval előbb), stb., a fiú testvéremnek meg anya mindent megcsinált.
Most megy a sírás, hogy magától nem képes semmire, pedig 25 éves már.
Ha te is ilyen leszel, az lesz a gond. Azért minimális önállóságot elkezdhetnél tanulni. Ha együtt élsz majd egy lánnyal, nem fog mindent megcsinálni helyetted, mint anyuci, kivéve, ha anyukád választ neked egy kellőképpen cseléd típusú lányt, te meg szó nélkül elfogadod, mint a kikészített ruhákat.
Különben meg ha átlag 16 éves elég érett a szexhez, a lányokhoz, a bulikhoz, a drága telefonokhoz stb., akkor talán a saját szobájának a takarítására is elég érett.
Elég szánalmas, hogy a felnőtt létnek csak az élvezeti részéhez elég érett valaki.
Egy szintig nem baj, ha hagyod, h gondoskodjanak rólad.
Azonban el kell érned egy bizonyos szintű önállóságot, hogy ne legyél bajban később, tehát hogy ne legyél kellően kiszolgáltatott a későbbiekben (sem)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!