Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyon ciki, ha a fiúnak tánc közben feláll?
Társastáncra gondolok.Mambóztunk egy lánnyal,és csináltunk egy "latin kört". Ennek a lényege,hogy a fiú előreteszi a combját,a lány ráereszkedik,majd hátrahajol,leír a testével egy félkört majd visszahúzom.
Valóságosabban megfogalmazva,először úgy hozzám simul,hogy nekem nyomódnak a mellei,aztán a p*ncijával a combomra ül,majd kecsesen hátrafeszíti a testét,belém kapaszkodik,majd újra összesimulás..mindezt egy csinos,jó alakú,kedves csajjal..hát nem csoda,hogy felállt.
Szerintetek ez ciki? Ha észrevette,mit szólhatott hozzá? Kanos bunkónak gondol?
17/F
Ha nem egy kislányról van szó, akkor szerintem valamilyen szinten magában még örült is neki. :D
Amúgy meg ha nem is tölti el "büszkeséggel", akkor meg nem foglalkozik vele.
De inkább a női büszkeségre szavazok. :D
Ő 17 asszem
Nem vagyok ronda.(remélem)
Nem ciki, de azért javaslom a dupla alsót (szűk fazonból).
Úgy is föláll, de legalább a lányon kívül más véletlenül se veszi észre.
(egy volt táncos)
Nekem már egy csárdás elég ehhez sajnos... Vagy szerencsére?
Sőt nem is kell tánc elég egy érintés...
Hát 1 biztos erekciós bajaim sose voltak - és nem is lesznek mivel se nem iszom se nem dohányzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!