Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nagyon ciki, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nagyon ciki, ha a fiúnak tánc közben feláll?

Figyelt kérdés

Társastáncra gondolok.Mambóztunk egy lánnyal,és csináltunk egy "latin kört". Ennek a lényege,hogy a fiú előreteszi a combját,a lány ráereszkedik,majd hátrahajol,leír a testével egy félkört majd visszahúzom.

Valóságosabban megfogalmazva,először úgy hozzám simul,hogy nekem nyomódnak a mellei,aztán a p*ncijával a combomra ül,majd kecsesen hátrafeszíti a testét,belém kapaszkodik,majd újra összesimulás..mindezt egy csinos,jó alakú,kedves csajjal..hát nem csoda,hogy felállt.

Szerintetek ez ciki? Ha észrevette,mit szólhatott hozzá? Kanos bunkónak gondol?

17/F

2013. júl. 21. 10:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ezért hordok én évek óta dupla alsót ősztől-tavaszig (nyáron túl meleg van hozzá) mert ki tudja mikor és hol :D

2013. júl. 21. 11:13
 12/18 anonim ***** válasza:
Én csak a tánc idejére javaslom. Hosszú távon egészségtelen, mert túl melegen tartja a cuccost.
2013. júl. 21. 11:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Télen (Amikor repkednek a mínuszok) nálam alapszükséglet a dupla gatya, mert megfagyok. De ilyenkor titokban kénytelen vagyok vastag térdzoknit is hordani... Nagyon tudok fázni (ahogy nagyon tud melegem is lenni) és nagyon kell a vesémre vigyázni, mert félperc alatt felfázom... :S
2013. júl. 21. 11:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mint nő, én szerintem nem gondolnálak bunkónak emiatt. Mintha tudnád ezt kontrollálni... Akkor lennél bunkó, ha utána még jelezgetnéd is neki, és nem is tudom, erőszakkal (táncon kívül) megpróbálnád odanyomni hozzá, vagy ilyenek. Akkor esetleg bunkónak tartanálak, de így? Ez messze van attól. És kínosnak meg max neked kínos, pláne, ha mások látják, de a lány szerintem, ha észre is vette, inkább próbálta figyelmen kívül hagyni. Legalábbis, ha magamfajta. Zavarba jön ettől az ember, ha szép, ha nem szép a pasi...
2013. júl. 21. 11:46
 15/18 anonim ***** válasza:
12%

De ha vajon nagyon szép mellé a csávó akkor "jobb érzés" azért, mintha egy "gusztustalannál" történik meg?

2013. júl. 21. 11:48
 16/18 anonim ***** válasza:
42%

Legalábbis ha a régi viccmesélésekből indulok ki...

Ronda ember ("lúzer") viccet mond - sírí csend, köhögés, beszólás - vagy meg sem hallják.

Menő csávó elmondja ugyanazt - HHAHAHAHHAH 10 perc röhögés, asztalcsapkodás, hetekig felemlegetés, minden idők legjobbjának kikiáltása. Én jártam így, hogy hiába mondtam le se sz*rták pedig annyira nem voltam lúzer inkább amolyan átlagos emberek alsó határa, de utána elmondta Mr.Menő és akkor ment a hahota. Na akkor utáltam meg az embereket.

2013. júl. 21. 11:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Pontosan ez így van,ahogy mondod.
2013. júl. 21. 12:09
 18/18 Tegez ***** válasza:

" ...erőszakkal (táncon kívül) megpróbálnád odanyomni hozzá, vagy ilyenek. Akkor esetleg bunkónak tartanálak, de így? ..."

Itt ez a szó az előző mondatban, hogy esetleg.

Szerintem nagyon aranyos lány lehetsz. Komolyan.

2014. jún. 16. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!