Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a barátommal hogy ha továbbra is ezt csinálja akkor különválnak útjaink?
alig foglalkozik velem. szexuális együttlét semmi, csak puszilgat meg ölelget, de nekem ennél többre van szükségem, nem hiszem el hogy ő neki elég ennyi. akkor vegyen egy kutyát, ölelgesse azt :/
vagy napokig nem is keres, csak ha véletlenül eszébe jutok, a tanulás, a haverok, mindenki más ezerszer fontosabb , mint hogy velem legyen.
nagyon szomorú vagyok, hogy ide jutott, pedig én mindent megpróbáltam hogy kettőnk között minden jól működjön, de hát ő nem hajlandó jobb belátásra térni.
hogyan tudassam vele hogy elszúrta? adnék neki még egy esélyt, de félek hogy felesleges lenne.
csak az a bökkenő hogy nagyon ki fog borulni, és azt sem akarom hogy sírjon.
Tapasztalatból mondom, hogy az ilyet nem tudod megváltoztatni. Ha borul a bili, utána ideig óráig jókisfiú lesz, figyelni fog rád, te leszel nekia legfontosabb, de pár hét elteltével újra minden megy a régiben. Te mindig a fontossági sorrend legutolsó helyén fogsz állni. Én lépnék.
24/N
jaaj meg ne sajnáld már
hát sz*rik rád ez egyértelmű
csak egyszerűen hagyd ott és kész
ha adsz neki még egy esélyt akkor is csak ideig-óráig lesz rendes
Hm én pontosan azt csináltam a barátnőmmel amire te vágysz és ő azért szakított velem mert sokat voltunk együtt. :/
20/F
utolsó, rád is fér, pláne a nyelvtan-helyesírás.
beszélni fogok vele.
én igényelném hogy babusgassanak. :)
én azt akarom hogy sokat foglalkozzanak velem. de soha nem kapok elég figyelmet és törődést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!