Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudassam a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudassam a barátommal hogy ha továbbra is ezt csinálja akkor különválnak útjaink?

Figyelt kérdés

alig foglalkozik velem. szexuális együttlét semmi, csak puszilgat meg ölelget, de nekem ennél többre van szükségem, nem hiszem el hogy ő neki elég ennyi. akkor vegyen egy kutyát, ölelgesse azt :/

vagy napokig nem is keres, csak ha véletlenül eszébe jutok, a tanulás, a haverok, mindenki más ezerszer fontosabb , mint hogy velem legyen.

nagyon szomorú vagyok, hogy ide jutott, pedig én mindent megpróbáltam hogy kettőnk között minden jól működjön, de hát ő nem hajlandó jobb belátásra térni.

hogyan tudassam vele hogy elszúrta? adnék neki még egy esélyt, de félek hogy felesleges lenne.

csak az a bökkenő hogy nagyon ki fog borulni, és azt sem akarom hogy sírjon.

2013. nov. 13. 16:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megmondod neki vagy velem vagy vele ennyi
2013. nov. 13. 16:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Üljetek le, beszéld meg vele ezt, pont így, amit írtál, és ha nem látsz változást, szakíts.
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez pedig ezzel jár, vagy akkor viseld el egy életen át! Addig kell megtalálni a megfelelő személyt amíg nem késő!
 4/11 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy az ilyet nem tudod megváltoztatni. Ha borul a bili, utána ideig óráig jókisfiú lesz, figyelni fog rád, te leszel nekia legfontosabb, de pár hét elteltével újra minden megy a régiben. Te mindig a fontossági sorrend legutolsó helyén fogsz állni. Én lépnék.

24/N

5/11 anonim ***** válasza:

jaaj meg ne sajnáld már

hát sz*rik rád ez egyértelmű

csak egyszerűen hagyd ott és kész

ha adsz neki még egy esélyt akkor is csak ideig-óráig lesz rendes

2013. nov. 13. 16:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Hm én pontosan azt csináltam a barátnőmmel amire te vágysz és ő azért szakított velem mert sokat voltunk együtt. :/

20/F

2013. nov. 13. 16:18
 7/11 Generalis ***** válasza:
Nálam a tanúlás fontos !Ha nem keres lehet hogy nem érrá vagy direkt csinálja ! Kérdez tőle bátran ! Ha nem segít az sem akkor szakíthatsz !
2013. nov. 13. 16:20
 8/11 A kérdező kommentje:

utolsó, rád is fér, pláne a nyelvtan-helyesírás.

beszélni fogok vele.

2013. nov. 13. 16:44
 9/11 A kérdező kommentje:

én igényelném hogy babusgassanak. :)

én azt akarom hogy sokat foglalkozzanak velem. de soha nem kapok elég figyelmet és törődést

2013. nov. 13. 16:50
 10/11 anonim ***** válasza:
mondtad már neki? mennyit talalkoztok hetente?
2013. nov. 14. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!