Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Most jöttem össze a barátommal (másodjára) és.
Félre ne érts, nem biztatni akarlak! Csak elmesélem a saját némiképp hasonló történetem. Mi 9 hónapig jártunk a barátommal, aztán szétmentünk. Kb 2 hónap múlva újból összejöttünk, nagyon szerettem. Gondoltam, ha már így alakult, akkor mire várjak tovább... Ő már nem volt szűz, csak én. Hát belementem a dologba. Nem bántam meg soha, utána még majdnem egy évig együtt voltunk. De hangsúlyozom ő tényleg komoly srác volt, megbízható. Még éppen nem volt 18 mikor végleg szakítottunk. Pár hónappal később összejött egy idősebb nővel, aki a felesége lett és már van 3 gyermekük is, szóval az ilyen ritka, mint a fehér holló! Ezt csak azért írtam le, hogy értsd, hogy tényleg megbízható volt, lehetett is rajta érezni, hogy nemcsak arra megy, hogy megfektessen. Persze fiatal voltam, elsülhetett volna rosszul is a dolog, de tényleg szerencsém volt ezzel a fiúval.
Ha nem érzed magad biztosnak a dologban, akkor inkább várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!