Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, zavar titeket ha egy nőn van 4-5 fölösleg kiló?

Figyelt kérdés
főleg a hason
2009. nov. 17. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
legyen inkább 2-3 és megegyeztünk. de annyi kell
2009. nov. 17. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Lány vagyok, de nekem nemrég jött fel kb. 4-5 kg...

Elég vékony voltam [csak széles a csipőm:S] és most a hasamon látszik leginkább...

Kicsit féltem, de Párom szerint aranyos, és mindig simogatja! =)

Szerintem ne görcsölj ezen, a pasik fele annyira se figyelnek ilyen "apróságra", mint mi nők. =)

18L

2009. nov. 17. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
A nők mindig azt hiszik, hogy van rajtuk 2-5 kiló felesleg...és általában akkor néznek ki jól, mikor ezt gondolják :D szóval nyugi..."Az a lényeg, hogy a nőn legyen mit fogyni" ;)
2009. nov. 17. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem túl löttyedt akkor nem zavar. De jobb lenne még most elkezdened leadni mert ha még több jön fel még nehezebb lesz.
2009. nov. 17. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
az én barátom igy szeret egy kis husival tetszik neki és imádja :)
2009. nov. 17. 20:54
 6/7 anonim ***** válasza:
26%

Biztos, hogy le fogtok pontozni, de őszintén válaszolok a kérdésre. Igen engem zavar ennyi fölösleg.

21/F

2009. nov. 17. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg nem zavarna. Mindenki másképp látja. De azt látom, hogy sok csaj azon problémázik, hogy le akar fogyni, merthogy csúnya, miközben meg tök jól néznek ki...
2009. nov. 18. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!