Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Ti pisálás után megszokt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ti pisálás után megszoktátok törölni a szerszámotokat?

Figyelt kérdés
énis fiu vok és én nem szoktam, de ma feljött a téma a buszon hazafele... 2 csajjal voltam, egyik nem hallota a választ, mert le kellet szálnia, de a másik reakciója kb ennyi: "fuu.. ez undorító!"
2009. nov. 17. 19:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nincs pénzem WCpapírra...:) Amúgy soha.
2009. nov. 17. 23:26
 22/26 anonim ***** válasza:
58%
Az én párom mindig meg is mossa... amióta egyszer közöltem vele, h nincs orál, mert nem tetszik a szaga :D így bármikor akciózhatunk és ez segít frissen tartani a kapcsolatot
2009. nov. 18. 00:43
 23/26 anonim válasza:
100%
Én lány vagyok és bár szerintem nem gáz egy normális srácnál de mi a párommal nemnormálisan sokat kényeztetjük egymást ezért ő pisilés után odaáll a csaphoz és megmossa :)
2009. nov. 18. 00:51
 24/26 anonim ***** válasza:

A 22:56-osnak...

Rendben van, ha az ember hátrahúzza a bőrt, de a húgycsőben marad pár csepp pisi, ami kifolyik amikor elrakod!

Ezért szoktam én felitatni wc papírral és egy kicsit várni amig kicsorog az a pár csepp, esetleg "fejős" módszerrel rásegítek, hogy ne maradjon benne lehetőleg semmi...

2009. nov. 18. 16:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Mindig megtörlöm és az esetek 99%-ában meg is mosom.
2009. nov. 18. 21:17
 26/26 anonim ***** válasza:
ez szerintem csak annyiból undorító hogy utána megdugja mondjuk a barátnőjét és a lány akár fertőzést is kaphat mert ugye a farkán még mindig ott van a pisa ....
2011. aug. 5. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!