Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti pisálás után megszoktátok törölni a szerszámotokat?
Le szoktam törölni...
Az a pár csepp reggel, délutánra elég büdös tud lenni, arról nem is beszélve, ha hirtelen akció van, akkor gáz pisis péniszt tuszkolni egy lány szájába mondjuk...
Igaz, hogy elötte meg szoktam mosni, de ez már más kérdés...
19.54! A wc papír fáj? A megtörlés nem azt jelenti hogy dörzsölgesd vele:D Le is itathatod a wc papírral anélkül h bármi fájdalmat okozna.
Egyébként én régóta próbálom rávenni a párom h használjon wc papírt mert bizony annak egy idő után van szaga, és az íze sem éppen kellemes. az egészségügyi okokról nem is beszélve. De a hű de nagyon férfiaknak akik cikinek tartják a hiigéniát üzenem, hogy megnyugodhatnak ezidáig nem sikerült megváltoztatnom kedves párom szokását ebben a témában.
ez érdekes kérdés.
Gondolkoztam már hogy én is feltegyem-e. Amúgy én is megtörlöm. Amióta együtt vagyok barátnőmmel, azóta szoktam. Eleinte csak akkor, amikor vele voltam, de aztán már úgy rászoktam hogy minden alkalommal megtörlöm. Semmiben nem hátráltat, max előnyömre lesz.
20:40 ↓
Hát aki béna az béna. :)
Én mindig megszoktam törölni!Csak nekem probléma,hogy néha azután jön 1-2 csepp miután már elraktam.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!