Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti megszoktátok "bámulni" a férfiak/fiúk nemi szervét az utcán, buszon, strandon, egyéb helyeken?
Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 12:45
1/11 anonim válasza:
Utcán, buszon? Nem nagyon, max. ha feltűnően feszül rajta a naci... Strandon igen :)
2/11 anonim válasza:
Ha valamiért nagyon feltűnő, akkor azt észre szoktam venni. De alapjában véve nem úgy megyek el bárhol is egy férfi mellett, hogy a nemi szervét bámulom.
3/11 anonim válasza:
nem mivel úgysem mutat semmi. alapállapotban lehet hogy 3-4 centi hosszú mereven meg 20. a nőket amúgy sem érdekli szerintem az ilyesmi.
4/11 anonim válasza:
Utcán és buszon egyáltalán nem. Ha utcán, vagy buszon megfog valami egy férfiban, akkor az inkább a kisugárzása. Inkább az arcát figyelem, és nem a nemi szervét:). Strandon sem szoktam "bámulni".
5/11 anonim válasza:
nem, inkább a popóját nézem meg az utcán :D
6/11 anonim válasza:
Nekem volt párszor olyan, hogy egész nap állt a farkam. Tanítóképzős vagyok, szóval szinte csak nőkkel vagyok körbevéve. Egész nap úgy ugrált a szemük a farkamra, mint nekünk szokott a nagy dekoltázsokra.
7/11 anonim válasza:
Jah, valahogy mindig odatéved a tekintetem, főleg ha jóképű pasiról van szó.
8/11 anonim válasza:
Én akkor néztem nagyon, amikor oszt.társamnak állt fel, de ilyen feszülős csőnaciban volt a srác... :D Jézusom, hát nagyon kígyó! xD
Amúgy nem szoktam. :D Csak ha ennyire kiszúrja a szemem. :D
9/11 anonim válasza:
Én nem szoktam nézni, de múltkor vonaton utaztam, és egy biciklis srác, ugye feszülős bicikli nadrágban volt, és hát felállt neki. Azért az feltűnt, de utána már nem bámultam.
10/11 anonim válasza:
Ma például a Tescoban mellettem nézelődött egy öregember rövidnadrágban és kilátszott az egész farka.. Egy élmény volt komolyan.
Amúgy nem, nem szoktam, akkor már inkább popsi (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!