Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egy fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Egy fiú aki arra vár, hogy elköltöztessem

Figyelt kérdés

Van egy 26 éves fiú,ő nem dolgozik,nekem van lakásom,munkám.

Már vagy 9 hónapja nem hagy békén... sokszor hívtam rá a rendőröket.de nem ért sokat,most arra vár,hogy elköltöztessem,de neki 0 ft-ja van és nem dolgozik nem is dolgozott,még életében,a szülei már kidobták,mondtam neki,hogy talán a munkahelyemet lehet bent lakással,ebbe ő bele élte magát.és otthon mindenkinek elmondta,hogy elköltözik.és össze is pakolt,most én leszek a hibás,mert ő már ma elakar jönni,de engem zaklat,és nem hagy mondtam neki,hogy azt csinálsz amit akarsz mert nem érdekel.meg hogy írjak mindenkinek,de az hogy oda mennyen,kel 20.000 ft. de most nincs annyim.persze azt akarja,hogy vele legyek ott.Ti mit tennétek?

2013. nov. 13. 13:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mert hónapok óta ezt kérdezi különböző hosszúságú kérdésekben. Fél éve ez megy. Nem normális a kérdező. :(
2013. nov. 13. 13:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Nálad tényleg nem stimmel valami kérdező.

Már én is láttam több kérdésedet...

Nem értem miért veszed szándékosan a nyakadba egy idióta élősködőnek a gondját.Te ezt élvezed?

Semmivel nem tartozol neki,oldja meg az életét saját maga.

Neked mikor segít ő valamiben is ha gondod van az életeddel?

Meg lehet mondani hogy nem jön össze a munkahely és különben is te nem ígérted ezt biztosra csupán azt ígérted utánanézel...nem jött össze téma lezárva.

A pasinak meg lehet mondani hogy keresse meg a saját lehetőségeit ő maga neked erre sem időd sem energiád már nincsen!

Ha nem ért a szóból megint rendőrt hívni rá...

Bár szerintem te élvezed ezt az egész helyzetet,vagy csak éretlen vagy ahhoz hogy felismerd érzelmileg manipulál a srác...amíg véglegesen meg nem szakítasz vele minden kapcsolatot nem fogsz tőle szabadulni.

Az hogy mások meg mit gondolnak rólad,ne érdekeljen...valószínűleg ők már jobban ismerik a gyereket mint te és nem fognak azzal foglalkozni hogy miket állít rólad.

Nem te leszel a hibás hisz nem neked kell rendbe raknod az ő elcseszett életét.

Amúgy is az ilyen ember mindíg másokat hibáztat,soha nem lehet hogy benne van a hiba!

Ezt már régóta tudja a környezete,ezért neked ne legyen lelkiismeret furdalásod,nem érdemli meg.

Nézd reálisan,ha már a saját szüleinek is elegük van belőle mert nem tudják kezelni akkor ki vagy te aki még rokona sem vagy nem vagy belé még szerelmes sem... tehát ki vagy te hogy neked kelljen az ő lakhatását munkáját és eltartását is magadra vállalnod?

Sajnos már régóta olvasom a kérdéseidet,mindíg ugyanaz a probléma soha nem lépsz semmit...nem is tudom miért koptattam most a billentyűt,mert nem látom szikráját sem annak hogy te ezt a helyzetet valóban meg akarod oldani.

Fel kéne nőnöd és megtanulni az ilyen élősködőket leépíteni,nemet mondani.

2013. nov. 14. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!