Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Egy fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Egy fiú aki arra vár, hogy elköltöztessem

Figyelt kérdés

Van egy 26 éves fiú,ő nem dolgozik,nekem van lakásom,munkám.

Már vagy 9 hónapja nem hagy békén... sokszor hívtam rá a rendőröket.de nem ért sokat,most arra vár,hogy elköltöztessem,de neki 0 ft-ja van és nem dolgozik nem is dolgozott,még életében,a szülei már kidobták,mondtam neki,hogy talán a munkahelyemet lehet bent lakással,ebbe ő bele élte magát.és otthon mindenkinek elmondta,hogy elköltözik.és össze is pakolt,most én leszek a hibás,mert ő már ma elakar jönni,de engem zaklat,és nem hagy mondtam neki,hogy azt csinálsz amit akarsz mert nem érdekel.meg hogy írjak mindenkinek,de az hogy oda mennyen,kel 20.000 ft. de most nincs annyim.persze azt akarja,hogy vele legyek ott.Ti mit tennétek?

2013. nov. 13. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem...nem tudom, rohadtul nem értem a kérdést :D
2013. nov. 13. 13:12
 2/12 anonim ***** válasza:
most mi? nálad lakik?
2013. nov. 13. 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:
még mindig te vagy az a fogyatékos aki a zaklató pasit beengedi és pátyolgatja?
2013. nov. 13. 13:15
 4/12 anonim ***** válasza:

"mondtam neki,hogy talán a munkahelyemet lehet bent lakással,ebbe ő bele élte magát" Értelmét vesztette a mondat.

Csak egy kósza kérdés: ha már többször rá kellett hívnod a rendőröket, akkor miért ígérgetsz még fűt-fát neki? Egyáltalán, miért foglalkozol még vele? Csak magadnak keresed a bajt. Miért nem lehet megmondani neki, hogy nem, és kész?

2013. nov. 13. 13:15
 5/12 anonim ***** válasza:

Kid Neked ez a fiú?

Milyen alapon jár a nyakadra, hogy tartsd el?

Nem értem.

2013. nov. 13. 13:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Mégis hogy jött össze ez a helyzet?

Albérlőnek befogadtad és fizetett korábban, vagy a pasid volt egy időben?

Első lépésben próbáld olyan albérleti szerződés aláírására rávenni, amit tudod, hogy nem tud teljesíteni. Legyen bent hogy amennyiben nem fizet, bármilyen szerződéses pontot sért 30 napos felmondásra jogosult vagy.

Törvényesen bíróságtól kérheted a kilakoltatását. De a téli hónapokban (nov. 30-márc. 1) még jogerős bírósági ítéletekkel sem hajthatja végre bírósági végrehajtó.

A nem szép módszer, hogy családodban olyan erős férfit kérsz meg a probléma megoldására, aki egy kis önbíráskodást annak következményeivel együtt is fel mer vállalni, ne a minősített eset legyen. Leginkább egy már 60 körüli nyugdíjas apa jó erre, akinek nem teszi tönkre az életét ha véletlenül felfüggesztett börtönt kap.

Önbíráskodás

368. § (1) Aki abból a célból, hogy jogos vagy jogosnak vélt vagyoni igénynek érvényt szerezzen, mást erőszakkal vagy fenyegetéssel arra kényszerít, hogy valamit tegyen, ne tegyen vagy eltűrjön, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha az önbíráskodást

a) fegyveresen,

b) felfegyverkezve,

c) csoportosan,

d) védekezésre képtelen személy sérelmére

követik el.

(3) Nem valósul meg önbíráskodás, ha az erőszak vagy a fenyegetés alkalmazása az igény érvényesítésének megengedett eszköze.

2013. nov. 13. 13:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha viszont nem a lakásod az állandó vagy ideiglenes lakcíme, akkor leragasztott kartondobozokban az ajtó elé kirakhatod minden cuccát, és cseréld le a zárat!
2013. nov. 13. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:

nem ez a probléma. van egy srác akit beenged a kérdező hónapok óta (mert nem 100as)

zavarja és örül neki, maga sem tudja mit akar

2013. nov. 13. 13:50
 9/12 anonim ***** válasza:
#8: szóval a kérdező valami retard? Te ismered, vagy honnan tudod?
2013. nov. 13. 13:54
 10/12 anonim ***** válasza:
Most akkor nálad lakik-e vagy sem?
2013. nov. 13. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!