Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha dugtam egy csajjal egy buliban és most terhes?
Még szeptemberben voltam egy házibulin ahol dugtam egy csajjal.Gumit húztam nem voltam hülye.Viszont most beállított,hogy terhes és fizessek neki.Ott elvégezte a tesztet és tényleg terhes.De hogy tőlem az eléggé kérdéses.Legalábbis az én szemszögemből.Szerinte én tőlem van mert mással nem dugott.(én nem hiszem el)
Most súlyos pénzeket követel tőle,hogy tönkre tettem az életét.De nem akarja elvetetni mert ha már megfogant megszüli és felneveli.
Köpni nyelni nem tudtam.Addig nem fizetek egy fillért se míg papír nem bizonyítja,hogy az enyém.De valami tanács?
22F-20L
Azerz sex utan vagy 1-3 hettel ra kerdezhettel volna hogy mi van vele
S ha terhes akk esemeny utanit bekap es kesz
De hat igy mar keso
Remeny maradt csak
11 persze.1-3 hét után esemény utáni?!no comment.
Másrészt én leírtam.Nem hiszek neki!
erre jó az orál!
a lány megtisztel azzal hogy a szájába veszi a nemességedet, vagyis kinézi belőled, hogy nem vagy gennyes, büdös, vírusos.
továbbá lehetetlen, hogy kölykötök szülessen.
Sajnos vannak ilyen lányok, akik így fognak maguknak pénzforrást, hogy teherbe ejtetik magukat a pasival. (Rádió is foglalkozott mér vele sajnos nem egyszer. Sajnos van olyan csaj, aki a használt gumiból kikaparja az ujjával az ondót, és "beujjazza" magának.)
DNS teszt, más nincs. Ha pedig tiéd a gyerek, akkor a gyerek érdekeit nézve felelősségteljes apa leszel, és felneveled.
erre jó az orál!
a lány megtisztel azzal hogy a szájába veszi a nemességedet, vagyis kinézi belőled, hogy nem vagy gennyes, büdös, vírusos.
továbbá lehetetlen, hogy kölykötök szülessen.
- Boris Beckernek így lett. A nő jó helyre köpte, behűtötte és ment a gyerektartásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!