Mit tehetnék? Most tudtam meg hogy lehetséges hogy terhes
vagyok? Szerintetek?
Figyelt kérdés
ÉN 25 éves vagyok és 10 hónapja vagyok együtt egy sráccal. Szerintem ez egy komoly kapcsi, de nekem nincs munkám csak ő dolizik. Nincs saját házunk, mindketten otthon lakunk. Én nagyon szeretem a gyerekeket és mindig is vártam egy babára, de sajnos most úgy érzem érezzük hogy rosszkor jött..... :( A párom minden féleképpen az abortusz mellett áll, de én még nem tudom... :( Félek hogy utána nem esek teherbe...., mert nekem sok bajom van így nőgyógyászatilag! Igy is azt hittem hogy én soha nem eshetek teherbe. :(
Hát ez nagyon összetett...van szakmád már? Szülői segítség? Lakás? Ha nincs munkaviszonyod, akkor csak gyest meg családit kapnál, az nem sok azért. Ugyanakkor egy abortuszba belemenni, hát az sem leányálom. Ha egy kicsit is visszakozol vagy bizonytalan vagy, akkor nagyon nehezen dolgoznád fel az abortuszt, mint lelki terhet. Sokan egy életre tönkre mennek, sokan meg persze úgy járnak elvetetni, mintha a közértbe mennének és nem is gondolnak vissza rá, egyszerűen csak megtörtént velük. Neked kell tudni, hogy mivel küzdesz meg inkább, ill.. hogy mik a lehetőségeid.
2013. máj. 13. 12:54
2/8 anonim válasza:
Mivel a párod az abortusz mellett áll és még nem vagytok túl régóta együtt, abba gondolj bele, hogy akkor is szeretnéd-e felnevelni, ha egyedül maradsz? Szeretnél egyedülálló anyuka lenni? Családod mennyire tud anyagilag támogatni? Van megtakarításod? Ezeket gondold végig, mielőtt döntesz.
2013. máj. 13. 12:54
3/8 anonim válasza:
Nem egyszerű... Összeköltözni godnolom nem tudnátok, tehát továbbra is külön laknátok, szülőknél(?).
Szüleid mit szólnak? Testvéreid vannak, otthon laknak még? Neked milyen végzettséged van? Bölcsi van a közelben, hogy el tudj menni dolgozni?
2013. máj. 13. 13:00
4/8 anonim válasza:
Szerintem meg komoly "kapcsi" az, ahol már együtt él a pár. 10 hónap amúgy sem nagy idő. Neked nincs munkád, csak a "srác" dolgozik, ő nem biztos, hogy el is akar tartani téged is meg a babát is. Vagyis tuti nem, mert az abortuszt javasolja. Gondold végig, hogy nélküle is fel tudnál-e nevelni egy gyereket, mert ennyiből úgy látszik, hogy ő nem állna melletted a terhesség alatt és később sem.
2013. máj. 13. 13:03
5/8 sarah23 válasza:
25 vagy már te se leszel fiatalabb,,,,ha tényleg vnanak problémáid akkor hidd el kevés esélye van hogy teherbe esel!
Lelkileg feldolgozni,,,kemény igaz én soha nem tenék ilyet ,,abortusz elenes vok,,,
2013. máj. 13. 13:13
6/8 anonim válasza:
De abba is gondolj bele, hogy mi történne akkor, ha abortuszra mennél. Lehet, hogy soha többé nem lehetne gyereked. Tegyük fel, ezzel a pasival maradsz egész életedben és a következő 40 évben azon rágódsz hogy mi lett volna, ha megtartod.
Vagy nem maradtok együtt, és másik pasid lesz, de vele meg nem jön össze a gyerek... Nehéz ügy ez így.
Sztem én megtartanám.
2013. máj. 13. 13:14
7/8 anonim válasza:
En is megtartanam a helyedben :) en 22 voltam volt egy 5eves kapcsolatom, boldogok voltunk majd mikor a kisfiam 2eves lett kulon mentunk, egy percig sem bantam meg :) egy gyerkoc hatalmas kincs :) segitseg nelkul valoban nehez, de tenyleg ne menj abortuszra gondolj magadra..
2013. máj. 13. 13:39
8/8 anonim válasza:
25 evesen mar komoly no vagy, nem kislany es ferfival jarsz, nem sraccal. Kapcsolatban vagy, nem kapcsiban es az emberek felnotten dolgoznak, nem doliznak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!