Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit mondanál, hogy életben tarts?
Zaraki Kenpachi szerint a fájdalom és a halál csak egy jó harc velejárója.
Fogd fel így, harcolsz és a fájdalom a magány és a gyűlölet az amiért élvezetes küzdened és ha célba érsz és lesz barátnőd, jól fizető munkád, visszagondolva erre nem lesz más csak egy dolog amin felülkerekedtél és erősebbé, kitartóbbá tett.
2013. nov. 11. 23:17
Én bármikor, amikor gondolkozok az öngyilkosságon (mert nem látom az élet értelmét), megtalálom azt ami szerintem az élet értelme: Segíteni mások életét, hogy tudjanak fejlődni általad. Ha öngyilkos akarok lenni, mindig arra gondolok - és tudom biztosra h így van - hogy legalább 1 embert találok aki szomorú lesz halálom esetén, uh habár a társadalom nem fejlődik, az egyéni fejlődésben hiszek és azért az 1 emberért képes vagyok tovább élni. (mindig más az az egy ember.
2013. nov. 11. 23:17
23/32 anonim válasza:
Csak annyi: lehet hogy szar a világ de váltotta már meg akármelyik öngyilkos is? Nem.
2013. nov. 11. 23:18
Először is Köszönöm.
Rosszul... nagyon nincs aminek örülni tudnék.. és még elég fiatal is vagyok 18 éves vagyok..
Én meg mondom neked édes apám miatt nem sírtam annyit mint a lány miatt.. barátom 1.5 éve... a lány.. 1 éve szeretem reménytelenül nem 1x vissza utasított már hogy csak barát..
de nem tudtam fel adni... és egy napon meg csókolt ...
ő csókolt meg és nem én őt.. csókolózásból simogatás lett simogatásból meg szex.. azóta nem 1x le feküdtem vele..
én megint fel ajánlottam neki mondom ez már nem barátság..
De megint vissza utasított :( az életemnél is jobban szeretem ott voltam vele jóban rosszban mindig..én voltam az az ember akire mindig számíthatott és mindig a ő érdekét nézte.. de ő ezt nem érdekli hogy mennyire fontos nekem tudom buta vagyok hogy foglalkozom még vele.. de szívem meg szakad akár hányszor csak rá gondolok.. Amikor először meg csókolt azt hittem megint csak álmodok nekem az egy valóra vált álom volt..
2013. nov. 11. 23:20
25/32 A kérdező kommentje:
köszzi a válaszokat. tudom h mindenkinek szar valahol de komolyan próbáltam objektíven vizsgálni mindent és arra jutottam hogy nem csak én tehetek arról ami velem van. egyszerűen nem ismerek olyan embert környezetemben aki fiatal kora ellenére annyit szenvedést kellett már elvieljen mint nekem. mindig azon gondolkodom mivel érdemlik ki ezt az emberek, mi a szerencse titka ki lesz szerencsés és ki peches? a gondolatoknak meghatározó szerepük van tudom de amikor mindig csak valami problémát látsz magad körül és mindenben a fájdalmat találod csak meg akkor nehéz pozitívnek maradni. egy ölelés egy kedves szó most nagyon jól esne egy nőtől. annyira akarok szeretni de mintha az Isten is ellenem lenne mindenben mintha azt élvezné hogy szivat engem. amit tudtam megtettem eddig is de nem akar segíteni nekem a sors.
Komolyan mondom kérdező,mintha csak az én gondolataimat írtad volna le.Egy az egyben hasonlókat gondolok én is,bár mostanában próbálok változtatni rajta,de nem nagyon megy sajnos,mert nem látom még az érdeklődést sem az irányomban.
2013. nov. 11. 23:29
egyszer lent.. egxszer fent. ne aggodj egyszer csak ki süt a nap :D
2013. nov. 11. 23:29
28/32 A kérdező kommentje:
rossz magamra nézni, pár éve még full optimista fiatal srác voltam most meg mindennek a negatív oldalát hamarabb veszem észre. volt egy nagy szerelmi csalódásom is (tudom kinek nem), de eléggé földhöz ba szott az. azóta is másképp látom a nőket. nehezen oldódom fel miatta bár a kommunikációval nincsen gondom. nem bízok a sikeremben de meg is akarok felelni tudat alatt sztem másoknak. ez felborít. kiakaszt h nekem mennyit kell szenvednem. mert persze az ember választja meg az emberi kapcsoaltait de azt h mit tesznek vele vagy nem vele de ami hatással van rá azt nem te választod meg. szeretném ha szeretne valaki már és nem kellene mindig védenem magam. egy kis élvezet az életben lehetne, nem csak a szenvedés.
Ne ugooooorj.....pics-ba... már mindegy.
Szeszes italok, jó kaják, cigaretta.
2013. nov. 11. 23:45
Az élet sokféleképpen próbára tudja tenni az ember kitartását: vagy azzal, hogy nem történik semmi, vagy azzal, hogy minden egyszerre történik.
2013. nov. 12. 00:03
Kapcsolódó kérdések: