Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit mondanál, hogy életben tarts?
Ezt én is keresem..
Mostanában mindent elveszítettem szó szoros értelmében.
Édesapám elhunyt rákban. Isten nyugosztalja.
Édesanyámról kiderült hogy rákos.. neki sem sok van hátra.
Az a lány akit az életemnél is jobban szeretek.. kutyába sem vesz.. csak játszik velem.... és hiába szeretem...
Ha az a célod, hogy barátnőd legyen, akkor oszd fel kisebb célokra. Először kezdj el sportolni, szabj ki magadnak egy határt amit el kel érned mielőtt csajozni kezdesz. Például nézd meg, hogy most mennyi fekvőtámaszt tudsz megcsinálni, mennyi felülést, majd az eredményekhez csapj a végéhez egy nullát, az már cél. Ha végig tudod csinálni, akkor az már ad kitartást, önuralmat és akaratot. Ezeket a nők értékelik, és ez, hogy elkezdesz edzeni, végül ez hozza majd meg a sikert.
Ha kell edzésterv akkor írj rám.
17:
igazából az a fos hogy magam is hibás vagyok és nem akarok irigynek tünni de mindenütt azt látom h azok az emberek is többre veitték már nálam akik fele annyit sem tanultak, dolgoztak mint én és mégis nyaralnak külföldön meg barátnővel villognak mindenütt. kiakaszt ez az ingerszegény környezet, kiakaszt már minden. mindenkinek minden összejön él mint marci hevesen a környezetemben én meg folyton csak ráfaragok.
Én azt mondom, örülj neki!
Pár hónappal ezelőtt mély, nagyon mély krízisben voltam. Két tevékenységem volt: vagy bőgtem, vagy a plafont bámultam.
És EZ juttatott el oda, hogy tegyek végre valamit magamért. Addig csak halogattam, azt vártam, hogy majd javul. Nem így történt, csak lefelé vezetett.
Akkor viszont úgy döntöttem, hogy ha nem akarok beledögleni, lépnem kell valamerre. Elmentem terápiára. Utóbb megtudtam, hogy ez "törvényszerű", az emberek csak akkor tesznek a fejlődésükért, amikor már elviselhetetlen az, ami van, és MUSZÁJ változtatni.
A krízis egy óriási lehetőség. A legjobb lehetőség a fejlődésre, anélkül marad a nihil. Én már utólag hálát adok azért a krízisért, különben éltem volna tovább a posványban, amiben voltam, és vártam volna a csodát. Pedig csodák nincsenek... vagyis vannak: bennünk!
Szóval a lehető legjobb dolog az, ami veled történik, a mélypont egy hatalmas lehetőség! Élj vele! Tegyél magadért, változtass, innen csak felfelé van. Ne várd a csodát, hanem tegyél érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!