Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan lúzer rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lúzer rajtam kívül, akinek sose volt még kapcsolata és munkája?

Figyelt kérdés
Az élet 2 értelmét sose tapasztaltam még, pedig mindjárt 25 éves leszek. Úgy érzem semmi helyem a világban. Olyan vagyok mint egy tehetetlen kómában fekvő gyerek, semmi több. Hasznos nincs ezen a bolygón.
2013. nov. 11. 16:29
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Ha a településen nincs munka, el lehet menni másik településre is munkát keresni, az állam támogatja. Akkor?

Ez a méltóságon aluli szöveg pedig úgy gáz, ahogy van.

Ha valaki nagyon akar dolgozni, az megtalálja a módját, nem pedig a neten nyafog, hogy jajj, nem vagyok hasznos, nincs munkám.

2013. nov. 11. 17:59
 32/41 anonim ***** válasza:
Egyébiránt, ha a csajozási kérdéshez is úgy állsz, mint a munkakereséshez, akkor ne csodálkozz, hogy egyedül maradsz.
2013. nov. 11. 18:03
 33/41 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy így ezzel elmondom neked. Én is ilyen vagyok igaz még fiatalabb nálad és mondjuk van munkahelyem, igaz hogy alja munka de legalább van. De párkapcsolatom még nekem sem volt. Persze ismerkedtem lányokkal és volt már részem néhányszor egy éjszakás kalandban de az mégsem olyan mintha egy normális kapcsolatod lenne. Szóval nem csak te vagy így vele de azért tegyél is azért hogy legyen munkád.
2013. nov. 11. 18:10
 34/41 anonim ***** válasza:

Ha tényleg olyan faszán képzett vagy mint ahogy előadod, és nem talállsz SEMMI munkát, mert gondolom minden lehetőséget megragadsz, és jelentkezel, én a helyedben külföldön próbálkoznék. Bár én amúgy is külföldre mennék, ha találnék munkát is de az mindegy most :D

Nincs barátnőd, nincs munkád, lényegében mi tart itt?

Nem tudom garantálni, hogy ott jobb lesz, de ha sehogy se találsz semmit itthon, egy próbát megér..

2013. nov. 11. 18:18
 35/41 anonim ***** válasza:

Talán pont a ilyen esetek miatt célszerű lenne a diploma megszerzését nem csak nyelvvizsgához, de x óra ledolgozott diákmunkához is kötni. Rengeteg frissen végzett diplomás érkezik az egyetemekről a munka világába, hogy igazából azt sem tudják, mi fán terem a munka. Persze, előzetes elképzelések bőven vannak, ami alá semmiképpen nem adják. Csak éppenséggel a diploma nem azt jelenti, hogy "CSAK" magasabb beosztásban dolgozhatnak jobb fizetésért, hanem azt jelenti, hogy ilyen munkakört "IS" betölthetnek? Egy diplomásnak talán letörik a keze, ha esetleg ládákat kell pakolnia? Ugyan dehogy. Én is diplomás vagyok, nem könnyű szakot végeztem, és frissen végzett diplomásként az első munkahelyem egy gyárban volt, napi 12 órában, naponta 3 órás ingázással egybekötve. Na és akkor mi van? Kibírtam ott azt a rövid időt, míg nem találtam jobbat. Akkor már a saját területemen. Ezekre a munkákra ne úgy tekints, mint szükségtelen rosszra, hanem mint ugródeszkára, ahonnan tovább lehet lépni.

Csajozás téren már nem tudok tanácsot adni, mert ott nekem sem jött még össze semmi.

2013. nov. 13. 18:06
 36/41 A kérdező kommentje:

"x óra ledolgozott diákmunkához is kötni"

8 nyarat lenyomtam diákmunkában, de ne zavarjon.

2013. nov. 13. 18:09
 37/41 A kérdező kommentje:
Vagyis jobban utánaszámolva 10 az a 8.
2013. nov. 13. 18:10
 38/41 anonim ***** válasza:
Már a másik 3 kérdésnél is megtárgyaltuk, hogy egy életképtelen sz.rdarab vagy.
2013. nov. 13. 18:40
 39/41 A kérdező kommentje:
Milyen 3 kérdésre gondolsz?
2013. nov. 13. 18:59
 40/41 anonim ***** válasza:
ennek a pocsnek mindegy hogy mit irunk mindenki válaszát leszólja, mindenki hülye csak ő nem, komolyan egy ilyen életképtelen senkiházi sz@r alak minek él egyáltalán???????? Miért nem köti már fel magát???????????
2013. nov. 14. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!