Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan lúzer rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lúzer rajtam kívül, akinek sose volt még kapcsolata és munkája?

Figyelt kérdés
Az élet 2 értelmét sose tapasztaltam még, pedig mindjárt 25 éves leszek. Úgy érzem semmi helyem a világban. Olyan vagyok mint egy tehetetlen kómában fekvő gyerek, semmi több. Hasznos nincs ezen a bolygón.
2013. nov. 11. 16:29
1 2 3 4 5
 11/41 ASOT ***** válasza:

szóval bocs de én először az életemet raknám helyre aztán a nő, vagy közben ha jön.

Szóval munka legyen az első-

2013. nov. 11. 16:37
 12/41 anonim ***** válasza:
Válogatsz, azért nincs munkád, valszeg ezért nincs csajod se, menj el egy gyárba dolgozni jó van az kezdetnek, és ne cs a szép lányoknál probálkozál!
2013. nov. 11. 16:38
 13/41 A kérdező kommentje:

12-es! Neked ronda nőd van?

Azért bocs, de napi 4 órákat nem akarok a munkába való utazással tölteni...

2013. nov. 11. 16:39
 14/41 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok, ha találnék is munkát pár napnál tovább nem bírom erősen szoc fóbiás vagyok egész nap idegenek közt már az a szorongás lefáraszt nem hogy a munka
2013. nov. 11. 16:40
 15/41 anonim ***** válasza:
Milyen napi 4 órákat te szerencsétlen? Hol laksz te? Sztem neked csak büdös a munka! És ha nem jösz be a bombázó csajoknak akkor átlagosoknál kell probálkozni.
2013. nov. 11. 16:52
 16/41 A kérdező kommentje:

"Sztem neked csak büdös a munka!"

Szerintem meg ne találgass.

"És ha nem jösz be a bombázó csajoknak akkor átlagosoknál kell probálkozni."

Azt nem neked kéne megmondani, hogy én kiknél próbálkozzak, te analfabéta. Még helyesen se tudsz írni, de eldöntöd, hogy én kiknél próbálkozom. Az arcból illene visszavenni, a nyelvtankönyvet meg jobb, ha előveszed, ha azt akarod, hogy komolyan vegyenek.

2013. nov. 11. 16:54
 17/41 anonim ***** válasza:

Atyaég, mi van itt. Én nő létemre tudok dolgozni, akkor te miért nem? Miért nem mész el egy mekibe vagy valami, az minden porfing településen van, ahogy tesco is, a képzettséget le lehet tagadni, ha beszélsz nyelvet az is sokat segít egy jobb állás megpályázásában. Én is abban látom nálad a gondot, mint ASOT, nem vagy elég találékony és nincs rendben a prioritásod. Ha nem lenne mit enned, vagy a szüleid nem támogatnának, mindjárt fontosabb lenne, hogy el tudj helyezkedni és nem derogálna a munka.

Mondom ezt úgy, hogy pályakezdő vagyok, nő. Nehezebb helyzetben, mint te.

2013. nov. 11. 17:04
 18/41 A kérdező kommentje:

"Mondom ezt úgy, hogy pályakezdő vagyok, nő. Nehezebb helyzetben, mint te."

Micsoda? Miért lennél nehezebb helyzetben mint én? Neked van munkád és ráadásul nő is vagy. Eleve 2 fórral indulsz.

2013. nov. 11. 17:07
 19/41 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező ha az én gyerekem lennél szanaszét verném a büdös pofádat oszt kitenélek az utcára te ingyenélő senkiházi!
2013. nov. 11. 17:07
 20/41 A kérdező kommentje:
Kitenél az utcára? Na és az mit jelent, apuci?
2013. nov. 11. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!