Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lúzer rajtam kívül, akinek sose volt még kapcsolata és munkája?
Ha neked az for, hogy nagyon sok helyre nem vesznek fel, pont azért, mert nő vagyok, akkor köszi. Arról nem beszélve, hogy így is kevesebbet keresek, mint a férfi kollégáim ugyanazzal a végzettséggel, ugyan annyi befektetett energiával és idővel.
Tudom, szeretnéd azt látni, hogy nekem jobb, de nem, nem jobb. Engem nem tart el anyuci. Remélem a fene nagy végzettségeddel sikerült felfognod, hogy ezért nehezebb.
Nem tudom hol élsz te, de attól még a KSH hivatalos adatai szerint is a nők 28%-al keresnek kevesebbet, mint a férfiak.
Felőlem nyugodtan kardoskodhatsz még velem, a helyzeten nem változtat, szimplán derogál neked a munka.
23-as! Remélem az ilyen embereknek sose lesz gyerekük.
Someone's dream: talán azért keresnek kevesebbet, mert nem töltenek be olyan pozíciót, ami vonzza maga után a magasabb bért.
Ha betöltenek is kevesebbet kapnak.
Ha nem értesz ehhez, ne vitatkozz róla. Ilyen egyszerű. Ma pl. hány állásra jelentkeztél?
Miért tennéd ki az utcára 57%-os? Rengeteg értelmes, diplomás fiatalt ismerek, akikt kb még közmunkába sem vesznek fel, mert túlképzett ahhoz a bérhez, segédmunkás bért pedig nem kaphat sem papíron sem igazából mert törvényt sért. Szóval nem tudják csomó helyen leadminisztrálni ezt. Másrészről nem azért végzett el mondjuk egy mérnöki szakot, hogy a mekiben dolgozzon 80 ezerért. Ezzel az erővel mi különbözteti meg azt aki 8 általánossal dolgozik mekiben vagy egy olyan embert, aki éjszakákat, éveket tanult át az egyetemen a jobb munka, megélhetés reményében. Erről nem ő tehet, hanem az állam. Nincs tehetséggondozás, nincs munkahelyteremtés, csak kib aszott közmunka? Ne vicceljél már. És engem qrvára ne oktass majd ki ezután a kommentedben mert reál diplomásként dolgoztam közmunkában havi 60 ezerért ci gányokkal és nagyon lecsúszott emberekkel. Tehát én tudom mit beszélek 57%os.
Persze, nem kell annyi diplomás. Büfé szakos valóban nem is. De egy környezetvédelmis, mint nekem is, vagy mint mondtam ismerek mérnöki diplomás okos embereket munka nélkül, az azért szerintem nem egy sétagalopp elvégezni. Az meg nem igaz, hogy minden porfing településen van Meki, mert én is megyei szinten régióközpontban lakom, és a munkalehetőség itt nullához konvergál (bár most már lett nekem, igaz megint szaros fizetésért). Tehát nem mindegy az sem, hogy valaki Borsodban diplomás munkanélküli vagy Győr Moson megyében. Vannak különbségek. Pl megimsrtem itt egy srácot aki tervező gépész diplomát szerzett és Egeri. Csak Azért nem vették fel a Boschhoz, mert oda gyakorlati kivitelező mérnököt kerestek, nem tervezőmérnököt. Akkor miről beszélünk? Pedig ő is eltudta volna látni a munkát. Nehéz ügy ez, de egyáltalán nem ingyenélő az, aki diplomával nem talál állást. Te talán elmennél 60 ezerért romák közé utcátsepreni diplomával, nyelvvizsgával, egyebekkel 57%os? :D Először dolgozz, mint én, aztán mondjad az okosságodat. Ingyenélő az a sok ci gány, aki köpköd és semmit sem csinál csak sorban áll a segélyért. Nem a fehér emberek, és okádnom kell tőled, amiért magyarként a magyar kérdezőre támadsz.
Szivárvány Eső Után: köszönöm a válaszodat.
Mérnök vagyok én is. Nyáron dolgoztam 1 hetet olyan emberekkel, akiknek foguk sincs és az erdőből szedték össze őket. Nem azért volt 1 hét, mert nem akartam volna többet dolgozni, hanem azért, mert ennyi lehetőséget kaptam. Az más kérdés, hogy rohadtul méltatlan volt hozzám az a munka.
Észak-keleti régióban lakom. Munka szinte semmi. Budapestre kellene mennem, ott tuti, hogy el tudnék helyezkedni, de nincs pénzem odaköltözni.
Az ilyen 57%-osokkal meg ne foglalkozz. Irigy a diplomásokra, mert neki még valószínűleg érettségije sincs, legalábbis az írásából következtetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!