Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmmel együtt élünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel együtt élünk különböző életritmusban. Folyt. Lenn. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel együtt élünk és én vendéglátózom,azaz 3 napot dolgozom 3 napot szabad vagyok.Ő hétvégén suliba jár.Amikor a melóból hazaérek (13 órát dolgozom) akkor hétköznap ő elvárja a szex-et bár van hogy rohadt fáradt vagyok.Pedig nekem ilyenkor semmi egyéb vágyam nincs mint megfürdeni és zenét hallgatni vagy játszani.Ha hétköznap vagyok szabad akkor itthon vagyok(általában),mosok főzök takarítok,vacsival várom és szexelünk is,de neki ez kevés...Egy egész napot meg nem tudunk együtt eltölteni mert hétvégén(mikor nem dolgozik)ő tanul,vasárnap meg családlátogatás van.Szerintetek mit tegyek?Rendeződni fog ez valaha?Ha a sulit befejezi legalább a szombatok a mieink lehetnek meg akkor tud szabadnapot kivenni hétköznap.A mostani melója elég tré.Ja bocs a hosszúra eresztett kérdésért és köszi minden választ! 24/F
2009. nov. 17. 12:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, de azért sok sikert kívánok a probléma megoldásához!
2009. nov. 17. 14:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Kösz !Ez volt a leghasznosabb amit eddig írtál :)
2009. nov. 17. 14:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

bocs h megint írok, többet nemfogok, de sztem azis hasznos volt h a szombat helyett próbáljon meg akkor tanulni, amikor te dolgozol. énis voltam fősulis, és az én barátom is sokszor egésznap dolgozott....

24L

2009. nov. 17. 14:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem kell elnézést kérj,lehiggadtak a kedélyek :) Ő nem csak simán tanul szombaton,akkor van suliban.Effektív nincs otthon.Hétköznap meg dolgozik.Aranyos vagy amúgy hogy ennyit foglalkozol velem :)
2009. nov. 17. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
értem már. ezt a szombatos dolgot. akkor sajnos nincsen több ötletem. majd vki hátha elrukkol vmi hasznossal. én azért drukkolok.
2009. nov. 17. 15:04
 16/20 A kérdező kommentje:
Imádlak aranyos vagy :)
2009. nov. 17. 15:05
 17/20 A kérdező kommentje:
Még fel is pontoztalak :) Ha akarsz jobb arányt írj még :)
2009. nov. 17. 15:06
 18/20 A kérdező kommentje:
Amúgy ha előbb mondod hogy lány vagy nem is majmoztalak volna le :)
2009. nov. 17. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

mi ahhoz amit magatokrol leirtál,mi teljesen még együtt sem lakunk,csak heti 4 este nálam alszik párom...hétköznap melo est 5ig,péntek-szombat suli,vasárnap tanul.

én hétköznap suli+melo,hétvége melo

igy gyakorlatilag esték a miénk,az is van hogy csak 8 után,amikor már mid2en fáradtak vagyunk

és 2 éven belül jobb sem lesz

de ettől még nemdobom ki

tudom,hogy lassan dec 15,onnantol ő szabin van,csak tanul,addigra nekem csak melo lesz,több idő lesz egymásra

meg lesz májustol szept,nekem megint nemtanulos idő,meg neki se,megit lesz idő...közbenső időben meg megelégszem kevesebb szexxel,kevesebb idővel,és elég ha a fáradtságtol kimerülten melém zuhan az ágyba,és szuszog...

22/L (24/F 3 éve együtt)

2009. nov. 22. 07:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Velünk is pont ez volt :) barátom vendéglátóskodott mondjuk én hétköznap járok suliba tehát a hétvégékkel nem volt gond csupán az, hogy ő nem rendszerint kapta meg a hétvégéket.Nem mentünk sehova inkább játszott, és olyasmiket csinált aminek hozzám semmi köze.Utálta, hogy akkor is velem kellett foglalkoznia mikor lehúzott 10 órát és csak aludni akart, hogy másnap ne legyen hulla fáradt a melóba.Itt nem arról van szó kinek mekkora a sexuális étvágya.Arról van szó, hogy a sok munka bizony lestresszeli az embert fizikailag is kihat rá...Most, hogy nem dolgozik mindennap van nemi életünk és nem csak azért mert én szeretnék..basszus én nemtudok mást mondani erre csak, hogy a Vendéglátás nem éppen olyanoknak való akik családot szeretnének és hosszú távú kapcsolatot >.< hisz mind tudjuk aki pincér, szakács, mosogató, vagy bármi más amit nem soroltam fel az a Karácsonyról, a Húsvétról, a Szülinapokról is lemond ha bekell menni.Szerintem vegyél neki vibrit bár tudom az nem ugyanaz mint a kuki :D és próbáld meg egy héten egyszer munka után is kielégíteni így félálomban.De, ha nem érti meg a helyzetedet akkor már csak rosszabb lesz :(
2009. nov. 22. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!