Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel együtt élünk különböző életritmusban. Folyt. Lenn. Mit tegyek?
bocs h megint írok, többet nemfogok, de sztem azis hasznos volt h a szombat helyett próbáljon meg akkor tanulni, amikor te dolgozol. énis voltam fősulis, és az én barátom is sokszor egésznap dolgozott....
24L
mi ahhoz amit magatokrol leirtál,mi teljesen még együtt sem lakunk,csak heti 4 este nálam alszik párom...hétköznap melo est 5ig,péntek-szombat suli,vasárnap tanul.
én hétköznap suli+melo,hétvége melo
igy gyakorlatilag esték a miénk,az is van hogy csak 8 után,amikor már mid2en fáradtak vagyunk
és 2 éven belül jobb sem lesz
de ettől még nemdobom ki
tudom,hogy lassan dec 15,onnantol ő szabin van,csak tanul,addigra nekem csak melo lesz,több idő lesz egymásra
meg lesz májustol szept,nekem megint nemtanulos idő,meg neki se,megit lesz idő...közbenső időben meg megelégszem kevesebb szexxel,kevesebb idővel,és elég ha a fáradtságtol kimerülten melém zuhan az ágyba,és szuszog...
22/L (24/F 3 éve együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!