Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel együtt élünk különböző életritmusban. Folyt. Lenn. Mit tegyek?
röviden, tömören: dobd ki.
nemtom, de kezd már idegesíteni az itt olvasott ilyen dolgok h xy mindennap szexelni akar, 20szor egymás után, és nembírja felfogni, h más is van az életben a szexen kívül, és hogy van aki sokat dolgozik.
énis szeretem a szexet, de nemcsinálok belőle hisztit, meg galibát, ha nem szexelünk mindennap. egy héten kb 4szer, és teljesen jó. ha minőségi szexet kapok, bőven beérem a heti 4-el.
Ne dobd ki!
Igazítsátok össze valahogy az életritmusotokat. Azért akar folyton szexelni, mert úgy érzi, hogy nem törődsz vele eleget. Nálunk is ez volt, a tavalyi órarendem reggeltől estig betáblázott, a párom váltott műszakban dolgozik, rendszeres volt, hogy alszik, mire hazaérek, és mire felébredek, már el is ment otthonról - vagy fordítva. Akkoriban én is folyton szexelni akartam.
Idén olyan az órarendem, hogy mindenképp találkozzunk minden nap pár órára. Teljesen összerendeződött a szex is, mert mellette van esélyünk mást is csinálni.
Ha tré a melója, akkor váltson ő. Elméletileg a kapcsolatotok fontosabb annál a munkánál. Ha nem, akkor tényleg megette a fene az egészet.
13.07 vagyok. azokat is unom sajnos. meg a korkülönbséges kérdéseket is, meg a mikortól véd a tablettám kérdéseket is. próbálok értelmes kérdéseket vadászni itt, ez először a címből ítélve érdekesnek tűnt, de aztán megint a szokásos probléma, hogy a csajom egy kúrógép és képtelen felfogni h más is van a világon.
most szerinted ezzel mit tudsz csinálni, de komolyan??? gondolkoztál már ezen? h mi lehet az eredményes dolog? ha beszélsz vele, nemmész semmire, mert attólmég ugyanúgy kúrógép marad, max elkezd mással is kúrni. ha elmondod neki h eleged van a családlátogatásból, akkormeg megsértődik, és összevesztek. ha elmondod neki h te inkább játszanál és zenét hallgatnál szex helyett, azon meg ő fog megsértődni, mert kúrógép.
amúgy mitcsinál 7 közben? suliba jár? szombaton meg tanul? ez nemsok egy kicsit? mértnem tanul 7köznap? amikor te 3 napozol, tanuljon akkor, és akkor hátha nem gondol majd a szexre.
amúgy annyira látszik, hogy baromira nem éltek egymással, csak egymás mellett. alig vagytok együtt, pedig együtt laktok. és szexuálisan sem passzoltok, és ezellen ritkán lehet tenni. ezért javasoltam a szakítást, mert ebből ígyiúgyis azlesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!