Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom miért NEM nézi meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom miért NEM nézi meg a nőket az utcán, vagy a tv-ben?

Figyelt kérdés

Annyira szokatlan ez, mert akikkel előtte voltam olyan feltűnően nézte a nőket, ami néha már kellemetlen is volt.

Örülök hogy ő nem nézi nem arról van szó, csak kíváncsi vagyok.

Azt mondta, hogy nem érdeklik mások, engem pedig azért nézeget, mert az övé vagyok.

2013. nov. 11. 00:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A férjem is ilyen és én is. Egyébként biztos meglátja, ha valaki szép, én is meglátom, ha valaki jól néz ki, de úgy különösebben nem érdekel, nem figyelek rá.
2013. nov. 11. 09:57
 12/14 anonim ***** válasza:
nemhogy örülnél neki.
2013. nov. 11. 12:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Eleinte én sem néztem rá más nőkre, most már lopva oda-oda nézek de akkor sem magát a NŐT nézem, hanem hogy mennyire csinos a megjelenése, és elképzelem a páromat a helyébe.
2013. nov. 11. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Mert nem akarja és kész.
2013. nov. 11. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!