Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szól le más nőket az alkatukért a párom, ha rám sokkal jobban igaz?
Alapból nem fikáz senkit, de néha mégis mond véleményt erről vagy arról a nőről, legyen az híresség vagy egy átlag nő. Tudni kell rólam, hogy én túlsúlyos vagyok. Amúgy sem voltam nádszál (173 magasságomhoz 85 kg körül mozogtam), de még hála egy gyógyszernek és betegségnek, még ment rám bőven az utóbbi időszakban.
Olyan lányokra mondja, hogy dundi, kövérkés, aki szerintem nagyon nem az, ráadásul hozzám viszonyítva etióp éhező. Tehát pl. egy 170 magas 65kg-s nőre. Ilyenkor vissza szoktam kérdezni, akkor én végül is mi vagyok, ha ő kövér? Ilyenkor persze hárít, vagy azt mondja, nem, nem vagyok kövér. :S Félreértés ne essék, nem akarom azt hallani, hogy vékony vagyok és nem sértődnék meg, ha kövért mondana, hisz tudom, hogy ez az igazság és apám ezerszer sértőbben vágja hozzám heti rendszerességgel, szóval nem ütne szíven a valós vélemény. Így nem értem, ez mire jó? Annyira nem nézhet primitívnek, hogy elhiggyem, ha a 65 kg-s csaj kövér, akkor én bezzeg a "le sem írom mennyi súlyommal" oké vagyok.
lehet azt akarja hogy "vedd észre magad" mert nem meri megmondani a szemedbe hogy szerinte túlsúlyos vagy...
pl nem tartom a párom a legizmosbbnak, én rendszeresen eljárok sportolni és bízom benne hogy kedvet adok neki hozzá, de nem mondhatom neki hogy "te puhány" vagy valami ilyesmi, az illetlenség lenne és bántó is.
Ezektől a burkolt célozgatásoktól kivagyok. Inkább mondaná azt, h ez így nem jó, fogynod kéne. De még én találgassak, h vajon mire mondta, hogy értette?
Az egyik előző hozzászóló is, aki nem mondhatja a pasijának, h puhány. Miért nem? Meg lehet normálisan is mondani. Pasiknak amúgy is lehet célozgatni,meg jeleket küldeni, meg kerülgetni egy témát, csak minek. Úgyis csak az egyenes beszédből értenek.
Köszönöm a válaszokat!
Sokszor mondtam neki, inkább mondja ki őszintén a véleményét rólam, mert lehet könnyebb lenne változtatni. De továbbra is tartja magát ahhoz, hogy én így rendben vagyok. Illetve a hízásomra is csak annyit mond: nem én tehetek róla, hanem a gyógyszerek.
Nem tudok kiigazodni rajta. A fogyókúrában sem igen van segítségemre, vagyis változó: néha vesz teljes kiőrlésű pékárut külön nekem, máskor meg nyalánksággal kínál, hozza nekem is, pedig mondom neki, hogy nem kell és nekem nem jó, ha előttem van, mint kísértés, úgy sokkal nehezebb megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!