Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért NEM nézi meg a nőket az utcán, vagy a tv-ben?
Annyira szokatlan ez, mert akikkel előtte voltam olyan feltűnően nézte a nőket, ami néha már kellemetlen is volt.
Örülök hogy ő nem nézi nem arról van szó, csak kíváncsi vagyok.
Azt mondta, hogy nem érdeklik mások, engem pedig azért nézeget, mert az övé vagyok.
2es köszi a válaszod, akkor valószínű az én párom is így van.
1-es 3as meg se kérdeznétek ha amit olvastok azt értenétek is. Nem csak valamit kiragadva kritizálnátok.
A kedvetekért: Örülök hogy ilyen, nagyon jól esik, és számomra hihetetlen. Piszkosul szerencsésnek érzem magam, hogy már 2 éve vagyunk együtt és még most sem változott. Akivel előtte voltam nála sokszor megalázónak éreztem, hogy fogja a kezem és megállunk mert lát egy nőt...
A párom szerint erre találták ki a perifériás látást :)
Ami nekem egy teljesen elfogadható megoldás, mert azzal nincs bajom, ha megnézi a nőket, csak ne látványosan tegye, mert az viszont számomra megalázó. Így viszont oké :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!