Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön egy ilyen típusú lány? (kép, leírás. Ja és rólam van szó:D)
Képek:
Rólam:
Szeretek táncolni, barátaimmal lenni, beszélgetni, állítólag nagyon perverz vagyok, szerintem csak "szexi fantáziám" van, átlagos tanuló vagyok, szeretek zenét hallgatni, van egy cicam akit úgy hívnak Cica, hét évesen jobb név nem jutott eszembe, szeretem a vígjátékokat és az akció filmeket, sok mindenen tudok nevetni, könnyű megnevettetn. Nagyjából minden témában tudok beszélni, nevetos típus vagyok, nem az a visszahúzódó fajta, szóval ha tetszik valami kimondom, ha nem azt is.. egyszóval ami a szívemen az a számon.
Szóval, vélemény?:D
# 19
tudtam, hogy ezt fogod írni :D:D:D:D:D:D
Nem vagy az esetem, ahogy mondják.
Amúgy a tucat a képek STÍLUSA miatt van szerintem. Tonnaszám vannak ilyenek. Tényleg. Persze mint ember, biztos egyedi vagy, mert mindenki az, de a stílus maga nem.
Most tényleg, fél 11-kor mit vársz??
Ki raksz képet magaról, ez itt nem a fészbúk, itt nem fognak lájkolgatni, és tényleg semmi értelme annak, hogy ezzel próbálod az önbecsülésed erősítgetni..
igazad van
ez itt nem a facbook, ott egymást felnyalják a hozzád hasonlók.
itt a kőkemény igazságot kapod.
az már más tészta, hogy elfogadod-e vagy igazi ribi módjára próbálsz ellentmondásokat kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!