Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg bejön ez a tipp párkeresés szempontjából?
Mindenki ezekkel a jó tanácsokkal lát el:
1. Ahhoz, hogy boldog légy, először magadnak, egyedül kell boldognak lenne. - Nos, én nem hinném, hogy egyedül is lehet boldog valaki, mert azért az emberek többsége jobban szeret kapcsolatban lenni, illetve ez egy alap dolog az életben, szóval nem tudom, egyedül ki és hogyan tud boldog lenni hosszútávon.
2. Mindig mosolyogj, légy kedves. - Ezt csinálom hónapok óta, nagyon sokat változtam, hiszen előtte befele fordulós, mogorvának tűnő csaj voltam, de az ismerőseim és a barátaim megjegyezték, milyen sokat változtam az elmúlt időben- mégsem történik semmi.
Hiába alkalmazom ezeket. Másnak ezek bejöttek?
Igen bejönnek ezek a dolgok, de nem azért mert azt akarod ilyennek lássanak. Akkor csak az látszik, hogy színészkedsz.
Tényleg találnod kell olyan dolgokat, amelyek örömöt okoznak neked, s jól kell érezned magad a bőrödben. S akkor el is hiszik, hogy nálad minden ok. Egy ránézésre deffektes csaj kinek kellene???
Szóval: jól tudod, de rosszul csinálod.
Nekem bejött.
Régebben mindig befelé forduló, morci, antiszociális voltam. Ez meg is látszott rajtam. Aztán úgy alakult, hogy visszamentem tanulni, ahogy telt az idő, egyre jobban ment, sikeres voltam, ezért elégedett voltam magammal. Lett egy kevés önbizalmam, eljártam szórakozni. Régebben a tanulás sem ment jól.
De akkor igen. Adtam magamnak esélyt az ismerkedésre, és bevált.
Előtte úgy voltam vele, hogy úgyse kellenék soha senkinek. Mivel itthon is ezt mondák nekem.
24 évesen ismertem meg, és jöttünk össze a férjemmel, akivel már 2 éve házasok vagyunk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!