Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos beigazolódott a félelmem. Tudtam, mindig is tudtam, hogy csúnya vagyok és ezért kerülnek a lányok. Most kérdeznék. (? )
Ti mit választanátok annak tudatában, hogy tudjátok a külsőtök miatt nem lehet soha párkapcsolatotok.
Én ezt a 2 dolgot találtam.
De most azt kérdezném, hogy te mit csinálnál.
1-megvakítanád magad, hogy sose láss és így nem lesz olyan elviselhetetlen az élet mert így nem látsz turbékoló párokat, elmehetsz a vakok iskolájába, ott összeismerkedsz egy vak lánnyal és lehet, hogy így lesz kapcsolatod.
2-megölöd magad.
ti melyiket választanátok.
Én szívem szerint az 1-est, de lehet, hogy nem lesz merszem hozzá így a biztos és gyors 2-est választósztom.
TI MELYIKET?
# 41
nincs igazad.
ha megvakulnék, tartozhatnék végre egy közösséghez, lennének barátaim akik megértenek, minden ez mellett szól!!!!
ÓÓ Istenem! Ha annyi pénzem lenne, mint amennyi ilyen jellegű kérdésekből van itt...!
Csak megsúgom, hogy van olyan férfi, aki tényleg vak és azért küzd, hogy valaki elfogadja, hogy ő nem lát.
Bizonyára megoldanád a problémát, ha megvakulnál mi? -.-"
Valószínű, nem kapnál normális munkát se. Plussz hallani hallanál, szóval a párok nyáladzását még simán észlelheted.
Megölni magad. Tudod, akik igazán megakarják ölni magukat, nem kérdezik meg gyk-n, hogy mit tegyenek. Nem kellene ilyen kérdéssel viccé tenni azokat, akik tényleg megölték magukat!
Gyenge vagy? Esetleg nem gondoltál arra, hogy teszel valamit ez ellen?
Ha csak ez a két választás jut el a tudatodig, akkor elég nagy bajok vannak a gondolkodásoddal, agyaddal!
"ha megvakulnék, tartozhatnék végre egy közösséghez, lennének barátaim akik megértenek, minden ez mellett szól!!!!"
KI a franc akadályozza, hogy te vakokkal barátkozz???
igen, gyenge vagyok, ezért sem fogom kinyírni magam.
de ha végre megvakulnék akkor itt hagynám ezt az egészet ÉS ÚJ ÉLETET KEZDHETNÉK!!!
tudom, hogy hülyének néztek és IGEN, AZ IS VAGYOK.
DE HA ÁTÉLTÉTEK VOLNA AZT MAIT ÉN ti is ezt választanátok.
HIGGYÉTEK EL, EZ NEKEM TEHER.
MINDENBEN HÁTRÁLTAT A LÁTÁS.
ennyi!
vakok intézete vagy alapítvány, segítő
problem solved, szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!