Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnos beigazolódott a félelmem. Tudtam, mindig is tudtam, hogy csúnya vagyok és ezért kerülnek a lányok. Most kérdeznék. (? )
Ti mit választanátok annak tudatában, hogy tudjátok a külsőtök miatt nem lehet soha párkapcsolatotok.
Én ezt a 2 dolgot találtam.
De most azt kérdezném, hogy te mit csinálnál.
1-megvakítanád magad, hogy sose láss és így nem lesz olyan elviselhetetlen az élet mert így nem látsz turbékoló párokat, elmehetsz a vakok iskolájába, ott összeismerkedsz egy vak lánnyal és lehet, hogy így lesz kapcsolatod.
2-megölöd magad.
ti melyiket választanátok.
Én szívem szerint az 1-est, de lehet, hogy nem lesz merszem hozzá így a biztos és gyors 2-est választósztom.
TI MELYIKET?
Ne kend a külsődre! Neki több nője volt mint neked:
sokáig hitegettem magam azzal, hogy nem vagyok csúnya, meg, hogy csak a kisugárzásom, de ma kiderült, hogy a külsőmmel van a baj amin nem lehet változtatni.
még egyszer írom, nem sajnáltatom magam.
csak a tényeket írom le, ennyi
ha így néznék ki már rég lett volna nőm, de sajnos nálam nagyobb a baj.....fizikai meg lelki is,de inkább fizikailag lettem el---a.
nagyon jó, hogy a kérdésemre alig válaszoltak 3-an vagy 4-en
megváltozna minden az életembe ha nem látnék.
megváltozna az életem.
boldogabb lennék és lennének új céljaim.
félek megtenni, de ha ez az ára, hogy boldog legyek a jövőben....akkor ez semmi!!!!!
és tudom, hogy megteszem....már csak az a kérdés, hogy hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!