Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon ronda férfinek tényleg csak a szenvedés jut?
29: Talán azért, mert nekem nem annyi a problémám, hogy másik oldalra fésülöm a hajam, meg más ruhát húzok fel, és meg van oldva a probléma. Nem, nekem tényleg annyira rémes külsőm van, amivel semmilyen úton nem lehet javítani.
30: Ronda pasi vagyok: ennél szarabb már nem lehet az életem.
31: Igazad van, nem tudhatom, hogy ténylegesen így van-e, csak a konkrét esetekben, és ez bőven elég. Ugyanis bőven elég megkapni nap mint nap olyanoktól, akikkel valóban érintkezek, és nem csak egy fotót látnak rólam. Feleslegesnek tartom, hogy még 1, 10, 100 ember leírja rólam egy kép alapján, hogy ronda vagyok. Ha meg azt írnád, hogy mégsem vagyok ronda, szerinted mi változna? Attól élőben még ugyanúgy rondának lát mindenki, és nekem az a fontos, mert párt szeretnék magamnak, csak az a baj, hogy a külsőm miatt ez sosem fog sikerülni.
Nem a külsőd miatt nem sikerül, hanem mert töketlen vagy. Ha valóban olyan ronda lennél, de lenne egy jó kiállásod, magabiztos lennél, FÉRFIKÉNT viselkednél, nem pedig óvodás kisfiúként, ahogy itt azt teszed, már rég lenne.
A férfinak csak egy fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél, de ezt már gondolom hallottad. Így viszont felejtős a dolog.
Jó dagonyázást az önsajnálatban. Az biztosan célravetetőbb.
Én sajnálom, hogy ilyen szánalmas alak vagy, aki mindent kitalál csak azért, hogy véletlenül se kelljen szembenézni az igazsággal.
Csak azt tudom rólad, amit te leírsz, ebből az egyikkel nem értek egyet, mert nem láttalak, a képet pedig a válaszaid alapján alakítottam ki. A képlet egyszerű, ne írogass hülyeségeket és akkor nem gondollak idiótának.
Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy Férfiatlanok vagytok és ezért nem találtok Nőt. Mert egy Nőnek igazi Férfi kell.
Igen,ez így van! Hát nem olvastad a Bibliát! Abban is benne van,hogy ha rondának születsz,akkor csak a szenvedés jár neked! Nézd csak meg szegény Shrekket!Ő is mindig csak szenved! Habár neki is jutott csaj(vagy valami) :)
Biztos valami rosszat tettél előző életedben,és így bűnhődsz meg érte!!! :D
Gondolkodj már el egy kicsit,milyen hülyeségeket is kérdezel!1:Boldogság egy csomó más dologban is akad! 2:A szépség relatív,ráadásul a vonzalom igazából kémia,nem csak a kinézeten múlik. 3:Azért elég önző vagy,hogy így vélekedsz.Gondolj azokra az emberekre,akik valamilyen rendellenességgel születtek,vagy életük során szereztek valami külső sérülést,ami esztétikailag nem vonzó,pl. megégett az arcuk.Na ők esetleg rágódhatnának ezen,de amennyiben neked nincs semmi ilyesmi,akkor szedd össze magad,adj magadnak egy taslást,amit én küldök,és ne nyavalyogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!