Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezem ezt?! (többi lent)
Sziasztok!
Már egy ideje nincs kapcsolatom, de azért szoktam fantáziálgatni. Na most a kérdésem az lenne, hogy a következők miért vannak:
Mindig két alapvető dolog van ezekben a fantáziálgatásokban. Először is mindig azt élvezem, ha elképzelem, hogy belém szeret egy pasi (meg én is belé), de valamiért tiltott a kapcsolatunk, vagy nehézségek vannak. Most komolyan, miért évezek így "szenvedni"?
A másik meg, hogy ha elképzelek ilyeneket, akkor egy idő után mindig a pasi szemszögéből kezdem látni a dolgokat, és sohasem az enyémből. Ez annyit tesz, hogy élvezem "látni", ha szerelmes valaki belé, és akar engem, vagy ennyire el lennék szállva magamtól, hogy "mintha én lennék a pasi" ? (Mert én nem érzem pont azt, hogy el vagyok szállva magamtól.)
Na jó, bocsi, ezt most elég h*lyén fogalmaztam meg, de remélem értitek, hogy mit akarok. :D
Ha van rájuk tippetek,akkor írjátok le lécci! És a normálatlan meg bunkó válaszoktól kíméljetek légyszíves!
Köszi előre is!
20|L
Érdekes csaj vagy, szívesen járnék veled :)
Szerintem ez csak egy stikk nálad, nem hinném hogy bármi komoly dolog lenne, ami megkülömböztetne másoktól.
Én is bizonyos dolgokat élvezek, amik nem hétköznapiak.
Szerintem a szeretet hiány okozza, egy pszhiológus biztos rájönnmi ez.
Igen, azt beismerem, tényleg "érdekes csaj" vagyok. Annak is érzem magam. :D
Köszönöm szépen mindenkitől az eddigi válaszokat, ötleteket!
Lehetőségek:
1) Szeretet hiányod van.
2) Nincs önbizalmad.
3) Szeretnél végre egy társat.
Ne szégyelld, én is így vagyok.
A kérdésed első felében írtak: ismerősök nekem, volt már nem is egy "valamiért tiltott" kapcsolat, - intenzívebbé teszi,az biztos.
A másik felét nem nagyon értem, ezek valahogy egymást erősítő dolok. Könnyebb szeretni, aki téged sazeret.
Köszi!
7-es, valójàban mindhàromban igazad van.....Mind a hàrom tökéletesen engem jellemez. :)
Kédező, hidd el sokan vagyunk még így, mint amit a #7-es leírt...
Többek között én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!