Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél éve veszítettem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél éve veszítettem el a szüzességem, de 1x se mentem el idáig sex közben, pedig élvezem. Ez miért van?

Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
én segítek ;)
2013. júl. 27. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Rossz a partner, gondolom fiatalok vagytok.
2013. júl. 27. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Jó, akkor feltételezem, hogy lány vagy.

Ha magadnak csinálod, megy? Csikló? Hüvelyi? Mindkettő?

Jó lenne ám ha tudnánk, mert más tippeket adnánk....

Vannak nők, akiknek sosincs orgazmusuk. Van akiknek csak hüvelyi nincs. Lehet a partnered béna. Mondtad egyáltalán neki, hogy neked nem megy, ezért jó lenne új fogásokat is kipróbálni? Hüvelytorna megy? Csiklóizgatás szex közben?

és az szex, nem sex.

2013. júl. 27. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Rossz a partnered. Talán nem vagy felizgulva rendesen. Ööö.. jól néz ki a barátod külsőre? Vannak lelki problémáid? Előtte maszturbálsz?
2013. júl. 27. 14:00
 5/8 A kérdező kommentje:
nincsem semmi lelkiproblemam..a partnerem pedig tapasztalt(23)..sok pozt probaltunk mar es teljesen jo meg elvezem is..csak egyszeruen nem elvezek el..es aztmondta en vagyok az elso olyan lany,aki nem megy el nala..es tobb,mint 5honapja egyutt vagyunk.
2013. júl. 27. 18:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem joo a partnered.
2013. júl. 30. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Jaj, hagyjátok már ezt a nem jó a partnered dumát. Ha a jelenlegi partnerek a korábbi barátnőket gond nélkül elvitték, csak a jelenlegit nem, akkor mindig a partner a hibás? IGAZ, próbálkozni kell a jelenlegi lánynál különböző technikákkal, hogy miként lenne neki a legjobb, de jó lenne végre megérteni vannak nők akik k**rva nehezen mennek el. Nyilván nem lehet ilyen egyszerűen a pasira kenni, hogy ő jó partner, ha a nő elmegy, és nem jó, ha nem. "Nehéz lány eset"-nél nyilván többet kell nyújtania. Hajrá. Keressétek meg, hogy jó neked....
2013. júl. 31. 11:57
 8/8 anonim válasza:
En addig dugnalak meg nyomnam be tovig h elelvezz :D
2013. aug. 28. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!