Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem élvezem a szexet?
Figyelt kérdés
A barátom kb 2 hete vette el a szüzességemet és akkor nem nagyon élveztem, szinte semennyire csak azt éreztem h fájt ezért abbahagytuk. másnap ujra megprobáltunk de még akkor is fájt, azután vártunk 2 hetet. reméltük h ennyi idő elég lesz arra h legközelebb ne fájjon. tegnap újra megpróbáltuk h én voltam fölül de mikor berakta akkor is nagyon fájt, azután megpróbáltuk másik pózba akkor kicsikét fájt aztán már nem annyira, szerinte ez azért van mert még nem sokszor csináltuk de az a nagy baj h amikor már alig fájt és csinálta akkor szinte egyáltalán nem élveztem tehát szinte nem is éreztem semmit. Tud róla. Mi ennek az oka? Mit csináljak?2013. máj. 19. 15:34
2/13 anonim válasza:
Majd egy másik pasival jobb lesz. Aki gyengédebb, türelmesebb, odafigyelőbb!
3/13 A kérdező kommentje:
kösz de ennél egy kicsit értelmesebb választ várok..
2013. máj. 19. 15:37
4/13 A kérdező kommentje:
bocsi az elsőnek irtam
2013. máj. 19. 15:37
5/13 anonim válasza:
Nem kötelező szexelni. Ha nem jó ne csináld.
6/13 walk w1th mee válasza:
hát..majd jön1 pasi aki érteni fogja a dolgát.
de ! bevagy nedvesedve egyáltalán?:D
7/13 A kérdező kommentje:
persze h bevagyo,k meg szerintem ő érti a dolgát ugyanis nem én vagyok neki az első mert előttem kb. vagy 10 nővel volt...
2013. máj. 19. 15:44
8/13 anonim válasza:
tudod nekem is hasonló problémám volt. mikor elvesztettem a szüzességem az nem volt egy fájdalom mentem menet. majd a következő is fájt, majd az azutáni is és így tovább. én elmentem a nőgyógyászhoz, aki elmondta vastag a szűzhártyám, és bizony, míg teljesen át nem szakad az fájni fog és vérezhet.
menj el a nőgyógyászhoz, mond hogy fáj és megvizsgál.
9/13 anonim válasza:
Vajon miért kellett neki 11.? De most komolyan, attól x nővel volt valaki, még nem lett jobb, főleg ha mind elküldte...
A petting részét élvezed? Egyáltalán elégített már ki bárhogy is?
10/13 A kérdező kommentje:
élvezem a pettinget és elégitett már ki ugyis h kinyalt, simogatott vagy dörgölőztünk...
2013. máj. 19. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!