Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem élvezem a szexet?
Figyelt kérdés
A barátom kb 2 hete vette el a szüzességemet és akkor nem nagyon élveztem, szinte semennyire csak azt éreztem h fájt ezért abbahagytuk. másnap ujra megprobáltunk de még akkor is fájt, azután vártunk 2 hetet. reméltük h ennyi idő elég lesz arra h legközelebb ne fájjon. tegnap újra megpróbáltuk h én voltam fölül de mikor berakta akkor is nagyon fájt, azután megpróbáltuk másik pózba akkor kicsikét fájt aztán már nem annyira, szerinte ez azért van mert még nem sokszor csináltuk de az a nagy baj h amikor már alig fájt és csinálta akkor szinte egyáltalán nem élveztem tehát szinte nem is éreztem semmit. Tud róla. Mi ennek az oka? Mit csináljak?2013. máj. 19. 15:34
11/13 anonim válasza:
Akkor meg van oldva a gond. Lehet, hogy nem elég intenzív az aktus. Olvastam már ilyenről, de a nőket nem zavarta, mert nyalni nagyon jól tudott a pasi. :D
12/13 anonim válasza:
télleg te aztán tuCC élni hallod-e, én lefogytam 0.99995 kilót! igen ez igaztörténet, jövöre készül a film na csá!
13/13 anonim válasza:
Sok oka lehet, pl. maradék szűzhártya, szűkebb hüvely (amikor kitágul, akkor múlik el a fájdalom, van olyan, hogy ez egy nőnek mindig megtörténik, de segít, ha előtte ujjaz), és még kevésszer csináltad. Egy lánynak sokszor ezt is meg kell tanulni, hogy élvezze. Sőt, vannak olyan nők is, akik magát az aktust egyszerűen nem élvezik, de a többit igen. Ha a fájdalom marad, elmehetsz nőgyógyászhoz, amúgy meg próbálkozzatok, és megtapasztaljátok, mi és hogyan lesz jó neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!