Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy nem élvezem a szexet azzal akit szeretek?
mármint még szüz vagyok, de azért ezt jó lenne tudnom. igazából szerlmes se úgy szoktam lenni, hogy megtetszik egy fiú szeme, haja, szája vagy tudom is én mije, hanem az eszéhez kezdek el vonzódni. Tudom, hogy fura de így van. Először csak mint barátot kedvelem aztán ahogy kezdem megismerni egyre érdekesebnek találom (a személyiségét) és végül már majdnem rajongva szeretem. De csak magamban, kifelé ezt soha nem mutatom.
Szóval amikor fantáziálok akkor nem izgulok fel az Ő gondolotára. Sőt! Hiába vagyok már majdnem a csúcson, ha rá gondolok akkor rögtön vissza csöppenek a valóvilágba.De a fantálziálgatásaiba mindíg olyanok szereplnek akikel nem tudnám elképzelni magamat. Mármint mint egypárt.
Miért van ez így? Ha elvesztem a szüzimet akkor is így marad? Soha nem lesz orgazmusom azzal akit szeretek? hogyan változtassak rajta?
Bocsi, hogy ilyen hosszan fogalmaztam csak azt akartam, hogy teljesen kpben legyetek.
17/L
Te abba a csapdába estél, hogy azt hiszed egy komoly párkapcsolat csak és kizárólag szellemi, lelki vonzalmon alapul. Ez a mai álszent társadalom hibája. Ugyanis a testi vonzalom ugyanolyan lényeges. Ezrét van az, hogy olyan embereket kéne igyekezned jobban megismerni, aki először külsőleg fog meg. Ha először a jellemes fog meg, akkor ugyanis a külleme nyilván nem jön be, hiszen alapból az a szembetűnőbb...
Az ugyanis, amiről te beszélsz, az a barátság. És bizony elképzelhető, hogy egy barátoddal nem feltétlenül élvezed a szexet.
Létezik a szexuális vonzalom, és létezik az erős szimpátia, amikor nagyon kedvelsz valakit, mint barátot. Egyik se szerelem, a szerelem az a kettő keveréke + még valami megmagyarázhatatlan dolog, amitől az egész nagyon intenzív lesz. Lehet, hogy még nem is voltál szerelmes, csak azt hitted bizonyos érzésekről. Ha majd tényleg az leszel, a testi vonzalom majd jön magától.
Én egyszer voltam olyan helyzetben, hogy megtörtént egy ilyen átbillenés. Megtetszettem egy fiúnak, elkezdtünk találkozgatni, és szinte azonnal olyan sajátos módon kezdtem el viszonyulni a dologhoz, hogy nem akartam vele összejönni, mert nem tetszett, de 1-2 találkozás után függővé váltam a társaságától. Szal nem akartam járni vele, de nem bírtam ki anélkül, hogy találkzzak vele, mert olyan szinten megkedveltem. (Amúgysem volt akkor túl sok barátom.) De ő szegény meg belémesett közben, és kb 4 hónap után (mialatt rendszeresen találkoztunk és dumáltunk), ő nem akart többször találkozni, mert nem bírta tovább. Ez pont akkor történt, mikor nagyon haloványan elkezdtem érezni valamit (ez annyi volt kb, hogy kezdtem helyesnek találni). De mikor ezt kérte tőlem, teljesen kiborultam.. Hogy én nem bírom nélküle.. Szóval inkább összejöttem vele gyorsan. Pedig szexet pl nem is tudtam vele elképzelni. De azért jártam vele, és szépen lassan belezúgtam. Azután már persze gyönyörű pasinak találtam, és a testi vonzalom is kialakult. Nagyon szép másfél éves kapcsolat lett belőle. A szakítás is nagyon megviselkt utána. (Ennek több mint 4 éve.) Ez az egész asszem jól érzékelteti ezeket a különbségeket.
"De azért jártam vele, és szépen lassan belezúgtam. Azután már persze gyönyörű pasinak találtam, és a testi vonzalom is kialakult. Nagyon szép másfél éves kapcsolat lett belőle."
Igen. EZ az a helyzet, amikor a szerelem miatt alakul ki a testi vonzalom. EZ viszont azértn em jó, mert a szerelem egyszer elmúlik (kábé pont másfél év a lejárati ideje), és akkor utána mi lesz? Ezért lehet sokkal komolyabb kapcsolat abból, ha valaki simán megtetszik, majd jó barátok is leszünk lassacskán... Ott nicns zsákbamacska. Nincs meg az esélye annak, hogy esetleg nem fog tetszeni az illető, ha elmúlik a szerelem.
De hát azok az emberek nem keltik fel a kiváncsiságomat. Tényleg nem tehetek róla! Ők valamiért nem érdekelnek. Pl.: járok edzőterembe és ott is végignézek a fiúkon de az izmos kigyurt fickók nem mozgatják meg a fantáziámat. Nem csak a testről van szó. Nem feltétlenül azokkal elégítem ki magamat akik jópasik. Jó persze mint nő én is megnézek egy-egy fiút de nem érzek kényszer arra, hogy velelegyek. És ez nem álszentkedés! Valójában én is utálom azokat a sznob nőket akik állítják, hogy náluk nem a külső az elsődleges szempont, hanem az ész! És ezt bizonyítandó hozzá mennek egy mérnökhöz vagy egy orvoshoz. engem nem érdekel a végzetsége. Ha értelmes akkor már olyan rossz ember nem lehet :)
de már azon is gondolkodtam, hogy csak azért nem izgat fel a tudat, hogy lefekhetek X-el vagy Y-nal mert még nem volt ilyen jellegű élményem. "magam előtt is szégynelős vagyok". Ez lehetséges?
Fura de amikor az aktuális párommal beszélgetek akkor majd felfalom a szememmel. Mintha két ember lennék. Az egyik a beszélgetésre figyel és élvezi azt, még a másik énem meg azon töpreng, hogy miért kell ilyen aranyosan kinéznije? Miért van ilyen szép göndör fekete haja? Miért van ilyen méj tekintete, amiben elveszek? Milyért ilyen laza és természetes a viselkedése?
De ismerkedésnél is ez van. Elmegyünk bulizni és nekem rögtön sikerül egy beszélgetőparnert fölszednem... Hijába fogadom meg, hogy most olyannal kezdek akki "csak" testileg néz ki jól. Oda megyek A-hoz beszélgetni, közben B néz minket. Ráunok A-ra. B oda jön hozzám. És már megint egyhelyben állok!
Nem tudom, mi lett volna hosszabb távon abból a kapcsolatból, mert nem tartott tovább, de addig tökjól működött, és nekem eszem ágában se lett volna szakítani (őt a függetlenség-igénye sarkallta erre, meg a szerelem mérséklődése részéről). Ha nem működött volna hosszú távon, az inkább azért lett volna, mert nem volt még érett komoly kapcsolatra, meg maga az egész kapcsolat is kicsit fura, gyerekes volt (minden nap beültünk inni, de nagyon ritkán mentünk föl egymáshoz aludni, mindig uccsó busz haza, de minden egyes nap..). De érzelmileg teljesen rendben volt az egész.
Szerintem ha szerelem lesz a végeredmény, a sorrend mindegy, mert mikor a szerelem évek múltán átalakul szelídebb érzelmekké, az már egy tökmás folyamat, nem nagyon van köze ahhoz, hogy az elején, évekkel azelőtt hogyan bontakozott ki, mert az eltelt idő alatt ezek annyira összemosódnak, folyamatosan változnak, ez nem matek.
Nade már nagyon elkanyarodtam az eredeti témától. De már megmondtam amit gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!